Harjun remontti etenee – tulevissa otteluissa pieniä poikkeusjärjestelyjä

22.07.2011

Harjun stadionin remontti etenee

Suomen legendaarisimman jalkapalloseuran JJK:n kotiareenan Harjun stadionin remontti etenee täyttä vauhtia alla kuuman auringon. Yleisurheiluväki saa täältä ikuisuuteen odottamansa uudet pituushyppypaikat pääkatsomon eteen ja jalkapalloihmiset taasen pääsevät sytyttämään lyhdyt Harjun saadessa UEFA-standardit täyttävät valaisimet syyskuun loppuun mennessä.

– Todella upeata että saadaan kertaheitolla rakkaan Harjumme olosuhteita kuntoon monella kantilla. Isot kiitokset niin Jyväskylän kaupungille kuin kaikille muillekin toimijoille tässä projektissa, vain yhdessä me olemme vahvoja, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen toteaa hymyilevänä remonttikuopan äärellä.

– Erityiskiitokset vielä etenkin Harjun kenttämestareille, jotka kiireidensä keskellä ovat vielä löytäneet aikaa auttaa meitä kentän aktiivikäyttäjiä, Vesalainen lisää.

Harjun remontti aiheuttaa pieniä järjestelyjä, jotka JJK toivoo Suomen ja ensi vuonna Euroopan parhaan kotiyleisön huomioivan tulevana sunnuntaina voitokkaassa TPS-ottelussa:

– Valopylväiden kohdalla ammottavat montut on pyritty suojaamaan mahdollisimman hyvin, mutta varovaisuutta on syytä noudattaa etenkin perheellisten kävijöiden vauhdikkaiden pikkuväkien osalta.

– Klubiteltta on väliaikaisesti purettu, mutta samalla paikalla klubiasiakkaita palvelee klubikatos tarjoiluineen. Myös puoliajalla mehut, pullat, kahvit ja makkarat saa totutusti tältä alueelta. Anniskelu tapahtuu tilapäisesti ainoastaan Kettutasanteella.

– Pääkatsomon edessä oleva asfaltti on poistettu ja tilalla on toistaiseksi hiekkapohja. Tämä ei vaikuta muuhun kuin siihen että ne hienoimmat manoloblahnikit kannattaa jättää kotia koska piikkikorot voivat upota hiekkaan

JJK – TPS sunnuntaina 24.7. klo 18:30 Harjun stadionilla. Ovet auki klo 17:30, paikalla Hilarius Hiiri, Panda-karhu ja tietenkin maailman paras jalkapallojoukkue JJK. Tervetuloa nauttimaan koko perheen voimin värikkäästä jalkapallosta ja aurinkoisesta kesäsunnuntaista!