Harjun ottelutapahtumat raikuvat jatkossa entistä railakkaammin

19.06.2011

Nyt Harjulla raikaa joka suuntaan

Upeasti alkanut jalkapallokausi vaan paranee vanhetessaan ja JJK metsästää ensi torstaina 23.6. Harjun stadionilla FC Honkaa vastaan pelattavassa juhannuskamppailussa jo kauden kuudetta(!) kotivoittoa.

Myös keskisuomalainen jalkapalloyleisö on löytänyt sankoin joukoin Harjun stadionille ja tunnelma on kohonnut ottelu ottelulta yhä kiihkeämmäksi. Kaikille ottelukävijöille onkin nyt tarjolla varsin kuuluvia ilouutisia, sillä JJK:n loistava yhteistyökumppani W Pop Oy asentaa jo seuraavan torstain otteluun kaiuttimet myös ”toiselle puolelle” kenttää, eli jatkossa kaikki kuulutukset musiikkeineen raikuvat kirkkaasti myös uuden Expert Aurinkokatsomon ja Expert Päätykatsomoiden yleisölle.

Vaikka upeasti Harjun stadionin katsomo-olosuhteita parantava uudistus onkin toistaiseksi vain ottelukohtainen, JJK toivoo kentän omistajan eli Jyväskylän kaupungin löytävän pikaisesti myös pysyvämmän ratkaisun jolla taataan kirkas kuuluvuus Harjun jatkuvasti kasvaville yleisömäärille.

JJK kiittää ja kumartaa W Pop Oy:ta ja toivottaa tervetulleiksi niin uudet kuin vanhatkin kävijät entistä railakkaammalle Harjun stadionille jo heti ensi torstaina!