JJK-HJK: Harju täyttyy, Tunde ja markkinointiväki myyvät tänään lippuja

05.08.2011

JJK:n lauantainen HJK-ottelu kiinnostaa yleisöä ja vetää Harjun täyteen. JJK ja Jyväskylän kaupunki ovat reagoineet kiinnostukseen järjestämällä Harjulle kuuden katsomoelementin verran lisää katsomokapasiteettia.

Koko kaupungin puoleinen pääty, jossa kannattajaryhmä Harjun Pojat vaikuttaa, on nyt reunustettu seisomakatsomoilla.

– Pystytään ottamaan enemmän väkeä vastaan, ja portit avataan jo kello 17. Katsomopaikkoja on nyt kaikkiaan noin 4500, mutta ajoissa kannattaa tulla paikalle ruuhkien ja jonojen välttämiseksi, toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo.

Myös Helsingistä on odotettavissa runsas HJK-kannattajien invaasio. Heille on varattu kaksi omaa katsomoelementtiä ja omat palvelut stadionin Viitaniemen puoleisesta päädystä.

Lippuja otteluun on myynnissä tänään Kauppakadulla kello 14-16, myyntitykkinä seuran markkinointiväen ohella Babatunde Wusu. Kaupan ovat loput myyntiin palautuneet pääkatsomoliput, sekä nippu erikoishintaisia aluelippuja.

Lauantainakin tarjolla on monenlaista ekstraa, mukaanlukien 98-syntyneiden junioreiden esiottelu JJK-Haka ja TNNet Oy:n tarjoama laskuvarjohyppääjien tervehdys ottelun puoliajalla. Esiottelu käynnistyy Harjulla kello 17 ja päättyy ennen liigajoukkueiden alkuverryttelyn alkamista.