Harjoitusottelut: SJK-JJK tänään Seinäjoella!

14.12.2012

Keskiviikkoiltana futsalin merkeissä käyntiin potkaistut talvikauden ottelut saavat jatkoa perjantaina, kun JJK matkaa Pohjanmaalle kohtaamaan SJK:n. Ottelu alkaa kello 14:30 Wallsport Areenalla.

 

JJK ja Kakkosesta vahvan nousun päätteeksi viime kaudeksi Ykköseen tehnyt Kerho pelasivat treeniottelun myös vuosi sitten – tuolloin päädyttiin 1-1-tasapeliin.

 

Talvisten harjoitusotteluiden tapaan SJK-ottelukin on päävalmentaja Kari Martoselle tilaisuus katsastaa ehdokkaita tulevan kauden liigarinkiä vahvistamaan. Kettupaidat lähtevätkin reissuun varsin nuorella ja näytönhaluisella ringillä: mukana on useiden omien juniorien lisäksi kaksi vuonna 1992 syntynyttä testipelaajaa: keskikenttäpelaaja Santeri Ahola ja toppari Toni Takamäki, jotka ovat kuluneen viikon ajan harjoitelleet JJK:n mukana.

 

Keskikentän keskustassa viihtyvä Ahola siirtyi kaudeksi 2012 FC Honkaan HJK:sta, Takamäki puolestaan tahkosi viime kaudella Ykköstä FC Espoon riveissä. Molemmilla on vyöllään myös junnumaaotteluita.

 

 

talvielamaa_treenihallissa_wallsport

     Wallsport on tullut viimeisten talvien aikana JJK:lle varsin tutuksi – se on toiminut Kettupaidoille niin harjoitusotteluiden, Komia-turnauksen otteluiden, liigacupin kotiotteluiden kuin treenienkin areenana.