Hanslian, Järvinen ja Kuhmonen maajoukkueleirille!

11.01.2013

jjk-hjk_271012_topijn_maalijuhlat

 

 

JJK:n nuoret lahjakkuudet Topi Järvinen, Janne Kuhmonen ja Benno Hanslian lähtevät tulevana tiistaina 15.1. Eerikkilään näyttämään osaamistaan kaksipäiväiselle UEFA Pro-malliryhmäleirille. Kyseessä on U20- ja U21-maajoukkueiden leiritys, jonka pohjalta tehdään valintoja maajoukkueiden tuleviin tapahtumiin.

 

19-vuotiaalle Hanslianille kutsu käy maajoukkuekuvioihin nyt ensimmäistä kertaa. Kulunut kausi olikin nuorelta mieheltä erinomainen: SM-kultaa voittaneessa A-nuorten joukkueessa Hanslian suorastaan dominoi laitapakin tontillaan ja taskuun tuli syyskuun Haka-kotiottelussa myös liigadebyytti – sekä unohtumaton ensimmäinen liigamaali vain muutaman minuutin kentälläolon jälkeen! 

 

Vuotta nuoremmat eli vuonna 1994 syntyneet Järvinen ja Kuhmonen sen sijaan ovat nuoresta iästään huolimatta jo kokeneita maajoukkuekävijöitä, sillä he ovat jo vuosien ajan kuuluneet ikäluokkansa vakiokalustoon maajoukkueessa.

 

Bennon tavoin myös Topi debytoi kuluneella kaudella Veikkausliigassa – niinikään Hakaa vastaan. Topin ensiesiintyminen nähtiin jo ensimmäisessä kotiottelussa huhtikuussa. Kaikkiaan Järvisen tilille kertyi neljä esiintymistä liigassa ja myös hän reväytti Harjun riemuun iskemällä ensimmäisen liigamaalinsa – päätöskierroksella nejännen perättäisen mestaruutensa varmistaneen HJK:n verkkoon.

 

Nyt molemmat lahjakkuudet suuntaavat Eerikkilään antamaan näyttöjä valmentaja Mika Laurikaiselle. Muu kettulauma puolestaan suuntaa keskiviikkona Lahteen kohtaamaan FC Lahden kevään ensimmäisessä Liigacupin ottelussa!

 

 

topi_benno_erzi_juhlat

    Topi, Benno ja Eero juhlimassa Bennon ensimmäistä liigamaalia