FutisBilistä Kettutyyliin

18.08.2015

futisbilis_satama_elokuu_2015

Tänä kesänä Jyväskylän satamaan avattiin Suomen ensimmäinen kiinteä futisbiljardikenttä, jossa yhdistyvät niin jalkapallon kuin biljardin parhaat puolet. Ketut saivat houkuttelevan kutsun Jyväskylän satamassa futisbiljardia pyörittävältä Eemeli Oksaselta.

Kettuputtaajat Robert Taylor sekä Jasin Abahassine kerkesivät pelaamaan muutaman kierroksen kahdestaan ennen kuin useita innokkaita kokeilijoita alkoi kulkeutumaan satamaan ja futisbiljardikentän vierustaan.

– Tää on tosi hauskaa, voisin kuvitella tulevani kaveriporukan kanssa pelailemaan jonain aurinkoisena kesäiltana!, hehkuttaa Robert.

– Mäkin oon useasti miettinyt tämän futisbiliksen testaamista, kun aina näyttänyt porukkaa olevan pelailemassa,  jatkaa Jasin.

futisbilis_satama_elokuu_2015_2
Jaska ja Roope neuvonantajina Vertille, Viljamille sekä isälle Ristolle

Jyväskylässä toimivista ja uskaliaista projekteistaan tuttu Tiimiakatemia laittoi pystyyn sataman jäätelökioskin ja Lilliputti-minigolfin lisäksi myös futisbiljardin. Idea kiinteän futisbiljardikentän suunnitteluun ja rakentamiseen syntyi Montrealissa pari vuotta takaperin järjestetyiltä jalkapallomessuilta, jossa hittisuosion saavuttanut pelimuoto nousi yhdeksi messujen vetonauloista.

– Mielestäni futisbiljardin avulla olemme pystyneet tarjoamaan tälle kesälle hauskaa ja ainutlaatuista ajanvietettä, etenkin satamassa viihtyville lapsiperheille. Myös kaveriporukoita on saatu mukaan pelailemaan, sillä laji soveltuu kaiken ikäisille lajitaustaan katsomatta!, selostaa Eemeli samalla kun kutkuttavan jännittävät hetket ovat käsillä ensimmäisen Kettukoitoksen loppupuolella.

futisbilis_satama_elokuu_2015_3
Roope ohjeistaa Viljamia puttauksessa

 

Mitä: Futisbiljardia perheen, ystävien tai koulukavereiden kanssa

Missä: Jyväskylä satamassa Lilliputti-minigolfin ja jäätelökioskin välittömässä läheisyydessä

Milloin: Jäätelökioskin aukioloaikoina säävarauksella joka päivä; noin puolesta päivästä kello 20:00 ilta-aurinkoon saakka

Peliaika sataman FutisBiliksessä on 30min ja maksaa vain muutamia euroja!

Futisbiljardista löydät lisätietoja Lilliputti Minigolf -facebookista: https://www.facebook.com/pages/Lilliputti-Minigolf/213513382023385