FC Lahti-JJK: Kari kärjessä, Hyyrynen palaa penkille

29.04.2011

290411Lahti_JJKJJK aloittaa illan Suomen Cup -puolivälierän varsin odotetulla kokoonpanolla. Kettupaidat ovat oppineet vastaan asettuvan FC Lahden edellisen kierroksen suupalan, TPS:n, läksyn ja ottavat vastustajan erittäin vakavasti.

– Vastustaja on erittäin kovassa vireessä ja heillä on siellä hyvä draivi. Vastassa on nälkäinen joukkue, eikä kentällä saada yhtään mitään ilmaiseksi. Lahden alakerta on ihan liigatasoa, ja vaikka joitain pelaajia puuttuu viime kauden joukkueesta, he eivät lopulta ole heikentyneet pahastikaan, JJK:n valmentaja Jori Särkkä näkee.

Oman joukkueen tekemiseen Särkkä on ollut viime ajat varsin tyytyväinen.

– Treeneissä on ollut hyvä värinä, kaikesta aistii että liigan alku lähenee. Nyt niitä harjoiteltuja hyökkäyspelin asioita pitää ruveta näkymään peleissä ja asenteen on oltava kunnossa. Mutta kyllä tältä joukkueelta on nyt lupa odotella tulosta.

JJK:n avauskokoonpanossa ei yllätyksiä ole, loukkaantumisestaan toipunut kapteeni Mikko Hyyrynen palaa kokoonpanoon ja aloittaa ottelun vaihtopenkiltä. Myös viime perjantaina Valkeakoskella ensiminuutit pitkän loukkaantumisen jälkeen saanut Touko Tumanto on mukana.

JJK:n avaus: 30 Korhonen, 16 Markkula, 2 Nieminen, 5 Pasoja, 13 Latikka, 14 Gruborovics, 8 Korte, 6 Tuomanen, 9 Manninen, 26 Virtanen, 10 Kari
Vaihtopenkki: 31 Viljala, 3 Reintam, 4 Okkonen, 7 Viren, 11 Tumanto, 18 Hyyrynen, 23 Poutiainen

Suomen Cupin puolivälieräottelu FC Lahti-JJK Lahden Kisapuistossa tänään kello 17.