Europelin lipunmyynti ennätysvauhdissa – ”lippu per minuutti”

14.07.2012

Hanki lippusi tästä!

 

Tuore turskanmaku suussaan jo seuraavaan eurokoitokseensa valmistautuva JJK käynnisti torstaisen UEFA Europa Leaguen kotiottelunsa lipunmyynnin perjantaiaamuna klo 9:00 Lippupalvelun verkkopalvelussa.

 

Kettupaitojen esittämien hienojen otteiden myötä eurohekuma vain kasvaa kasvamistaan ja perjantai-iltapäivään klo 15 mennessä pääsylippuja JJK vs. FK Zeta -otteluun olikin myyty jo vaikuttavat 442kpl – lähes neljäsosa Harjun ELY-stadionin kapasiteetista europeleissä!

 

JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen on tyytyväinen lipunmyynnin vauhdikkaaseen käynnistymiseen ja uskoo että Jyväskylän ja Keski-Suomen lisäksi koko Suomen jalkapalloyhteisö seisoo nyt vahvasti JJK:n takana.

 

– Lippu per minuutti, ainakin meille ehdottomasti maailmanennätys. Taitaa Madonna ja Bruce Springsteen vielä vetää pidemmän korren mutta perästä tullaan! Vesalainen kommentoi aurinkoisena samalla kun puhelin pirahtaa jälleen uuden lipputilauksen merkeissä.

 

Harjun ELY-stadionilla on UEFA-otteluissa käytössä vain pääkatsomon kuppipenkit, joita löytyy tismalleen 2064 kappaletta. Osa paikoista joudutaan varaamaan vieraskannattajille ja vastustajajoukkueen edustajille, osa medialle ja osa UEFA:n virallisille edustajille. JJK:n lipunmyyntiin jää ottelusta riippuen noin 1900-2000 istumapaikkaa.

 

– Kyllä tässä täyttä tupaa odotellaan ja toivotaan vahvasti. Ensimmäisessä europelissä nähtiin jo mikä merkitys joukkueellekin on kun koko yleisö elää vahvasti mukana ja kannustaa omiaan. Näissä kansainvälisissä otteluissa tämä puoli vain korostuu ja yleisö voi oikeasti vaikuttaa yhteiseen euromenestykseemme sitäkin kautta. Kaikki kannustamaan JJK voittoon torstaina!

 

UEFA Europa Leaguen toisen karsintakierroksen ottelu JJK vs. FK Zeta (MON) Harjun ELY-stadionilla torstaina 19.7. klo 19:00. Hanki lippusi kätevästi Lippupalvelun verkkopalvelusta jos sinulla ei ole jo piljettiä takataskussa. Tervetuloa!