Epäonninen tasoitusmaali harmittaa Pasojaa

12.08.2011

JJK:n kapteenin nauha käsivarressaan perjantaina VPS:a vastaan esiintynyt toppari Juha Pasoja oli yksi ottelun loppuluvut synnyttäneen tilanteen epäonnen sotureista.

– Laidasta tuli matala keskitys, joka vähän putosi Jannelta (Korhonen). Yritin purkaa sitä, mutta purku osui Latikan persuuksiin ja pallo kimposi siitä maaliin, Pasoja kertaa.

– Kyllä se harmittaa, voi sanoa että menetettiin kaksi pistettä. Monen epäonnistuneen yrityksen summa se maali oli.

Kokonaisuutta katsoen Pasoja näki etenkin ensimmäisen puoliajan varsin positiivisesti.

– Pelattiin ihan hyvää peliä ja pystyttiin siihen omaan syöttöpeliin. Tauolla Vaasa vähän muutti systeemejä ja otti tiukempaa kiinni, eikä saatu enää pidettyä palloa omilla. Saivat siinä paineen päälle. Yllätyksiä siinä ei tullut, tiedettiin kyllä miten VPS pelaa.

Vaikka JJK on pelannut viimeisestä neljästä pelistään kolme tasan voittamatta yhtään, ei Pasoja näe syytä huoleen. Kaikissa tasureissa on myös voitto ollut otettavissa.

– En usko että tässä mitenkään olisi henkisesti notkahdettu, on ollut näissä parissa pelissä aika epäonnisia tilanteita, joissa pelit on kääntyneet tasapeleiksi, toppari sanoo erityisesti TPS- ja VPS-peleihin viitaten.

Vaasan tapahtumia ei ole aikaa jäädä märehtimään, kun sarja jatkuu jo maanantaina. Harjulle saapuu tuolloin vahvassa vedossa oleva Jaro.

– Heti mennään eteenpäin. Maanantaina on vastakkain kaksi pelaavaa joukkuetta, saa nähdä kumpi sitten saa yliotteen. Toivottavasti me.