Ensimmäisenä JJK:n vieraaksi Vaajakoskelle SJK sunnuntaina

15.07.2017

DCIM100GOPRO

Veikkausliiga palaa Vaajakoskelle!

JJK:n kotikenttä on nyt siirtynyt Harjun stadionin remontin vuoksi hetkellisesti Vaajakoskelle. Ensimmäisenä Vaajakoskelle vieraaksi saapuu SJK ja myöhemmin maanantaina 31.7. myös RoPS. Käytännön infoa ottelutapahtumasta löydät täältä!

Sarjanousija JJK:n kausi on ollut vaikea – ehjät, yhtenäiset 90-minuuttiset ovat olleet harvassa. Loukkaantumiset ovat nakertaneet pelaajistoa ja kaventaneet rinkiä, mikä on näkynyt etenkin otteluiden loppuhetkillä – paljon puurtamaan joutunut kettulauma on usein väsähtänyt ennen loppuvihellystä ja vastustaja on päässyt lopussa iskemään voittoon tarvittavat maalit.

Viimeksi näin kävi viime viikon lauantaina Turussa FC Interin vieraana. Avauspuoliaika oli verrattain tasainen ja peli pysyi maalittomassa tasatilanteessa aina 74.minuutille asti, mutta viimeisen reilun vartin aikana isännät iskivät taululle lopulta rumat 4-0-lukemat.

– Taistelu ei riittänyt pisteille asti. Kun saadaan ne muutama paikka, niistä pitäisi tehdä maalit – ilman sitä ei vaan saada toivottua tulosta, toteaa päävalmentaja Juha Pasoja.

JJK otti lauantain valmistavissa harjoituksissa tuntumaa uuteen kotikenttäänsä.

– Kenttä on oikein hyvässä kunnossa myös Vaajakoskella. Vaikka tulokset on olleet huonoja, on meillä jälleen takana hyvä viikko treenikentällä – fiilis on hyvä ja pelaajat tekevät töitä hyvällä asenteella, Pasoja kiittelee.

– Hyvillä mielin voikin ottelua odottaa.

2017-05-06_jjk-fcinter_0033

Suurin odotuksin kauteen lähteneen SJK:n alkukausi on ollut pohjanmaalaisille pettymys – sen seurauksena valmennusvastuussa on jo kolmas päävalmentaja tämän vuoden aikana. Jo ennen kauden alkua Simo Valakarin paikalle saapui Sixten Boström, heikon alkukauden jälkeen vetovastuun puolestaan sai Manuel Roca. Kurssi ei juurikaan ole kuitenkaan muuttunut espanjalaiskäskyttäjän komennossa, vaan SJK löytyy sarjataulukosta kaksi pykälää hännänhuipuksi jääneen JJK:n yläpuolelta, ensimmäiseltä säilyjän paikalta.

SJK:n nuori kärkimies Elias Ahde pelasi JJK:ssa alkukauden lainalla ja iskikin Kettupaidassa uransa ensimmäiset Veikkausliiga-maalinsa. Ahde palasi lainaltaan SJK:hon toukokuun lopussa ja onkin kuulunut runkomiehistöön myös SJK:ssa.

SJK myös vahvistui siirtoikkunan auettua kolmen pelaajan verran, kun Joel Mero, Cristian Echavarria ja Sergi Arimany liittyivät joukkueeseen.

– Kiinnostavaa nähdä, miten uuden kolmikon tulo vaikuttaa heidän peliinsä ja millaisia pelaajia he ovat – vaikka Mero nyt tietenkin onkin pelaajana tuttu.

Joukkueet kohtasivat aiemmin kaudella Seinäjoella – tuolloinkin JJK piti isäntänsä pitkään nollilla, mutta SJK vei niukan voiton Erfan Zenelin reilu tunnin jälkeen puskemalla maalilla. SJK hallitsi tuolloin ottelua ja JJK keskittyi tiukkaan puolustuspeliin.

– Nyt tullaan varmasti näkemään erilainen ottelu. Seinäjoen tekonurmen sijaan ollaan Vaajakosken hyväkuntoisella nurmella, jossa mekin varmasti saamme omaa pallollista peliämme käyntiin ihan eri tavalla, mitä Seinäjoellä nähtiin.

Hallitsevana pronssimitalistina SJK nähtiin tänä kesänä myös eurokentillä – tie tyssäsi kuitenkin UEFA Europa Leaguen karsintojen ensimmäiselle kierrokselle, kun islantilainen KR Reykjavik jatkoi matkaansa yhteismaalein 2-0.

Myös seuraava kotimatsi Vaajakoskella

Heinäkuu hyvästellään kettuleirissä myös kotiottelun merkeissä. Tuokin kamppailu käydään Vaajakosken nurmella: JJK isännöi RoPS:aa maanantaina klo 31.7. klo 18:30 alkaen.

Ottelun edulliset ennakkoliput ovat jo myynnissä osoitteessa www.jjk.fi – muistathan myös hyödyntää ilmaisia Linkki-kuljetuksia pelipäivänä JJK:n kauden 2017 kausikorttia tai ennakkolippua näyttämällä!

Linkillä kuljetus ilmaiseksi!