Elämä on edullisempaa ennakolla – liput nyt myynnissä!

17.04.2013

 

Vähintään 16 kotiottelua maailman parasta keskisuomalaista jalkapalloa. Palaavatko Ketut mitalikantaan ja taistelevat paikan takaisin Euroopan kentille? Kuka nousee ratkaisijaksi, kenen ruuti on kuivinta? Kyllä – kausi 2013 on täällä!

 

Paras ratkaisu varmistaa oma paikkasi JJK:n kotiotteluissa on tietysti liittyä JJK:n kausikorttilaiseksi. Vain kausari taskussa sinulla on oma numeroitu kuppipenkki katetussa pääkatsomossa jokaisessa liigaottelussa sekä vapaa sisäänpääsy myös Suomen Cupin kotiotteluihin.

 

Uusina etuina kausikorttilaiset saavat 20% alennuksen kaikista stadionilla ostetuista fanituotteista. Järjestämme kauden aikana myös lounas- ja iltatilaisuuksia, jotka ovat avoimia ainoastaan kausikorttilaisille. Tilaa oma korttisi heti tästä!

 

Ennakkoliput kaudelle 2013 nyt myynnissä

 

Ennakkoliput myynnissä koko kaudeksi – älä jonota lippuluukulla ja säästät samalla rahaa

Toiseksi paras tapa saapua Harjun huumokseen ja upota futisfiilikseen on hankkia ennakkolippu haluamaasi otteluun jo hyvissä ajoin. Näin varmistat oman paikkasi ja vältyt jonotukselta sisäänpääsyporteilla. Samalla säästät myös selvää rahaa, sillä ennakkoliput ovat jopa 30% edullisempia kuin porttimyynnissä.

 

Kätevin keino hankkia ennakkoliput vaikka useampaankin otteluun kerralla on hyödyntää Lippupalvelun verkkopalvelua, jossa on myytävänä kaikki eri lipputyypit jokaiseen otteluun kauden aikana. Voit tulostaa oman ennakkolippusi kätevästi kotona tai hyödyntää aina mukana kulkevaa mobiililippua. Ennakkomyynti Lippupalvelussa päättyy aina 3,5 tuntia ennen ottelun alkuvihellystä. Lippupalvelun JJK-sivustolle pääset kirjoittamalle selaimesi osoiteriville www.jjk.fi/liput tai klikkaamalla suoraan tästä.

 

Alueliput seuraavaan otteluun kätevästi myös Intersport Tourulasta, Intersport Asema-aukiolta sekä Kotipizza Sepänaukiolta

Seuraavan kotiottelun ennakkoliput ovat myös myynnissä Jyväskylässä Intersport Tourulassa, Intersport Asema-aukiolla ja Kotipizza Sepänaukiolla. Ennakkopisteissä ei ole myynnissä pääkatsomon numeroituja istumapaikkoja, mutta aurinkokatsomon kaikki eri lipputyypit (mm. opiskelija- ja eläkeläisalennukset) saat kätevästi myös näistä pisteistä. Varaathan mukaasi käteistä.

 

JJK:n lippuhinnat kaudella 2013

 

Ennakko Portti
Aikuiset katettu pääkatsomo, numeroitu istumapaikka 18,50€ 20€
Aikuiset muut katsomot 10€ 15€
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varushenkilöt 7€ 10€
Lapset 7-16 vuotta 4,50€ 5€
Lapset alle 7 vuotta Vapaa pääsy  

 

Ennakkolippujen hinnat ovat samat kaikissa myyntipisteissä ja sisältävät mahdolliset toimituskulut.

 

 

Tervetuloa JJK:n otteluihin kaudella 2013!