Brian Page JJK:n päävalmentajaksi

18.12.2023
Kuva: Brian Page vieraili viimeksi Harjulla SJK Akatemian valmentajana (📸 Pablo Casso)

Ykköseen valmistautuva JJK on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen skotlantilaisen Brian Pagen. Page saapuu kettulauman peräsimeen toimittuaan SJK:n organisaatiossa yli seitsemän vuoden ajan.

Vuodesta 2016 Suomessa asunut Page on toiminut seinäjokelaisseurassa mm. Akatemian johtajana ja vastuuvalmentajana, osana edustusjoukkueen valmennusryhmää sekä SJK-Junioreiden talenttivalmentajana. Kaudella 2017 hän toimi väliaikaisesti myös SJK:n Veikkausliiga-joukkueen vastuuvalmentajana. Parhaillaan hän suorittaa Palloliiton UEFA Pro -valmentajalisenssiä.

43-vuoden iästään huolimatta Pagella on parin kymmenen vuoden kokemus valmentamisesta ja ennen Suomeen saapumistaan hän ehti toimia Englannissa mm. Norwich City FC:n akatemian päävalmentajana sekä Histon FC:n ja Kettering Town FC:n valmentajana.

– Hienoa, että pääsimme sopimukseen Brianin kanssa. Page on arvostettu valmentaja, joka on tehnyt vuosia hienoa työtä etenkin pelaajakehityksen eteen ja hänen valmennusfilosofiansa osuu hyvin yhteen seuran toimintatavan ja tavoitteiden kanssa. Olemme keskustelleet Brianin kanssa jo aiemminkin JJK:ssa valmentamisen mahdollisuudesta ja nyt kaikki palaset loksahtelivat kohdalleen, Nevanpää kiittelee.

Page aloittaa JJK:n edustusjoukkueen päävalmentajan ja urheilutoimenjohtajan roolissa tammikuussa.

Lisätietoja:
Tom Nevanpää
Puheenjohtaja
JJK Jyväskylä ry
050 586 0368