Basam Elfadl JJK:n päävalmentajaksi Miesten Kolmoseen

04.03.2019

Modernia valmentajatyyppiä edustava Basam Elfadl on uutta alkua rakentavan kettuseuran luonnollinen valinta edustusjoukkueen päävalmentajaksi Itä- ja Keski-Suomen Kolmoseen kaudelle 2019.

Elfadl opiskelee Jyväskylän yliopistossa liikuntatieteitä ja on ollut mukana JJK:n valmennuksessa jo vuoden 2013 syksystä toimien valmennustehtävissä useammassa juniori-ikäluokassa, viimeisimpänä B-nuorten valmennustiimissä. Kaudella 2018 Elfadl toimi myös Villikettujen pelaajavalmentajana Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa.

Joukkueen rakentaminen huhtikuun loppupuolella käynnistyvän Kolmosen osalta on parhaillaan käynnissä ja pelaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä suoraan valmentajaan: 040 708 9959 tai basam(at)jjk.fi

 

JJK Jyväskylä ry hakee lisää toimijoita kettuperheeseen

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan seuran toimintaan?

JJK Jyväskylä ry kutsuu Harjun stadionilla maanantaina 11.3.2019 klo 18 järjestettävään tilaisuuteen kaikki, jotka ovat halukkaita lähtemään mukaan seuran toimintaan jonkinlaisessa roolissa aina tapahtumien järjestelyistä, makkaranmyynnistä, tulospalvelusta ja järjestyksenvalvonnasta seuran taustalla toimimiseen.

Osaatko koodata? Osaatko keittää kahvia? Oletko aina halunnut olla kuuluttajana jalkapallopelissä? Osaatko auttaa ottelutapahtumien kehittämisessä ja/tai olla mukana toteuttamassa niitä? Apu on tarpeen aina perinteisistä telttojen pystytystalkoista, markkinoinnin ideointiin, toteuttamiseen ja jakamiseen, jalkapallohenkisten kumppaneiden löytämiseen ym. Suuri osa tehtävistä ei vaadi mitään erityisosaamista vaan halu ja into olla mukana jyväskyläläisen kettuperheen toiminnassa riittää.

Mikäli et pääse paikalle tilaisuuteen, laitathan viestiä jjk(at)jjk.fi ja kerro missä tehtävissä olisit kiinnostunut toimimaan.