Avausvoitolla suuri merkitys koko seuralle

28.04.2010
Avausvoitolla suuri merkitys koko seuralle

Hyvä kauden aloitus luo uskoa ja tuo turvaa. Keskiviikkona mahdollisuus historialliseen toiseen peräkkäiseen Veikkausliigavoittoon.

Perjantaisella TamU-voitolla on JJK:lle erittäin suuri merkitys.
Menestyksekkään talvikauden jälkeen unohtuu helposti, että seuran tärkein urheilullinen tulostavoite on edelleen sarjapaikan säilyttäminen.

– Viime kaudella ensimmäinen voitto tuli kauden yhdeksännessä sarjaottelussa ja koko Veikkausliigakaudella voitettiin kolmesti. Nyt voittotili aukesi heti, sillä on valtava merkitys koko seuran toiminnalle, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo.

Ensimmäisellä kierroksella tapahtuneet valitettavat loukkaantumiset eivät vaikuta tekemiseen joukkueen ja seuran sisällä. Vesalainen korostaa, että seura luottaa nykyiseen joukkueeseensa.

– Meillä on kaksikymmentä sopimuspelaajaa, jotka ovat saaneet talvikaudella tasaisesti vastuuta. Ollaan pärjätty koko ajan hyvin. Olisihan se ihan idioottimaista toimintaa, jos seurajohto nyt lähtisi etsimään uusia pelaajia, kun kolme miestä on rivistä poissa. Seura luottaa täysin siihen, että nykyiset pelaajat pystyvät täyttämään sivussa olevien paikat.

Kohti Vaasaa

Joukkue kääntää maanantain harjoituksissaan katseensa kohti Vaasaa, jossa odottaa keskiviikkona seuraava haaste. JJK metsästää Hietalahdessa Veikkausliigahistoriansa ensimmäistä kahden ottelun voittoputkea.
Keskiviikon isäntä VPS avasi kautensa sunnuntaina komealla 0-3 -vierasvoitolla MIFK:sta. Vaasalaisten ja JJK:n kohtaamiset olivat viime kaudella tasaisia, mutta VPS poistui molemmista otteluista voittajana. Hietalahdessa numerot olivat 3-2, Harjulla 1-2.
Helmikuisessa Liigacup-ottelussa JJK möyhensi VPS:n Vehkalammella lukemin 3-0.

Vaasassa tarvitaan taas myös kannattajien tukea – JJK:n fanibussi lähtee matkaan jos ilmoittautuneita tulee riittävästi. Ilmoittautua voi tänään maanantaina klo 18 saakka Sanna Kahilalle sanna.kahila@fcjjk.com tai Matsi Baariin.