Aurinkokuningas Juhani Tamminen avaa JJK:n kauden 2011 yhteistyökumppanitapaamiset

27.01.2011

Juhani-Tamminen-JJK

Aurinkokuningas Juhani Tamminen avaa JJK:n kauden 2011 yhteistyökumppanitapaamiset

Kettupaitojen kotistadionin kupeessa sijaitsevassa ravintola Vesilinnassa kajahtaa kovaa perjantaina 4.2., kun JJK potkaisee käyntiin tämän vuoden B2B-tapaamisensa. Aloituspilliin puhaltaa ei enempää eikä vähempää kuin Aurinkokuninkaanakin tunnettu Juhani ”Tami” Tamminen, joka paljastaa kettuklubilaisille voittamisen saloja yli 40 vuoden kansainvälisellä kokemuksellaan.

”JJK:n yhteistyökumppaniverkostoon kuului jo viime kaudella yli 340 yritystä ja meillä on kerrottavana lukuisia huimia menestystarinoita siitä kuinka kumppanimme ovat löytäneet uusia kaupankäyntimahdollisuuksia yhteistyömme kautta. Jatkossa panostamme entistäkin enemmän siihen, että saamme näitä JJK:n uniikkeja vahvuuksia täysimääräisesti kumppaniemme hyödynnettäviksi,” JJK:n myynti- ja markkinointipäällikkö Panu Sorjonen valottaa kettutapaamisten taustoja. ”Urheilulla yleensäkin ottaen on täysin ainutlaatuinen asema viestin välittäjänä ja elämysten tuottajana niin yritys- kuin kuluttajakentälläkin, joten meidän tehtävänämme on kääntää nämä mahdollisuudet konkreettisiksi hyödyiksi kumppaneillemme,” hän jatkaa.

Kaikille JJK:n yhteistyöyrityksille tarkoitettujen tilaisuuksien tarkoituksena on saattaa yhteen kettumaisesti ajattelevia yrityksiä. ”Sinänsä yhtälö on yksinkertainen: hyvää ruokaa sekä mukavaa seuraa Vesilinnan loistavissa puitteissa ja pisteenä i:n päälle painavaa asiaa ajankohtaisista teemoista. Olen iloinen että saimme Tamin kaltaisen kuninkaallisen tason puhujan heti avaukseemme ja jatkossa on luvassa vähintään yhtä kovia nimiä. Tami on niin esiintyjänä kuin valmentajana maailmanluokkaa ja on suuri sääli että Suomessa ei arvosteta enempää hänen osaamistaan,” kettupaitojen toimitusjohtaja Joni Vesalainen kommentoi ja heittää vielä loppuun: ”Saimme parissa tunnissa yli 50 ilmoittautumista ensimmäiseen tapaamisemme, mutta muutama paikka on vielä vapaana – nyt kannattaa toimia nopeasti niin vielä mahtuu mukaan!”