Arjan Goljahanpoor jatkaa

17.12.2023
📸 Miska Savolainen

Viime talvena paluun Kettupaitaan tehnyt Arjan Goljahanpoor jatkaa kasvattajaseurassaan myös kaudella 2024

28-vuotias Arjan Goljahanpoor palasi viime kaudeksi kotiin pelattuaan viimeiset neljä kautta Ykköstä TPV:n, MYPA:n sekä MP:n riveissä. Goljahanpoorin ura lähti ensimmäisen kerran selvään nousuun Kakkosessa GBK:ssa kaudella 2018, kun mies mätti maaleja peräti 13 kappaletta, mikä on huima lukema keskikenttäpelaajalle. Kauden päätteeksi Goljahanpoor äänestettiin lopulta myös lohkonsa parhaaksi keskikenttäpelaajaksi muiden pelaajien toimesta.

A-poikien SM-sarjan kulta- ja hopeamitalit JJK:ssa juniorivuosinaan voittanut Goljahanpoor on ominaisuuksiltaan vahva ja taitava laitapelaaja, joka tekee nöyrästi töitä molempiin suuntiin, on rohkea 1v1-tilanteissa eikä kaihda myöskään kaksinkamppailutilanteita.

📸 Jukka Laitinen

Päättyneellä kaudellakin minuutteja kertyi mukavasti ja yli 100 Ykkösen ottelun kokemuksella Goljahanpoor kuuluu varmasti myös tulevalla kaudella joukkueensa kokeneimpiin pelaajiin.

– Vaikka kauteen onkin vielä matkaa fiilis on odottavainen ja jokaista peliä lähdetään voittamaan. Tulevalla kaudella odotan paljon itseltäni ja uskon, että maalihanatkin taas aukeaa. Jokainen seura kokee joskus takapakkia ja nyt meillä on mahdollisuus pompata takaisin raiteille ja näyttää kaikille mihin pystytään! Goljahanpoor vakuuttaa.

JJK:n pelaajasopimustilanteen näet täältä.

Kettutoimiston jouluglögitarjoilu keskiviikkona – kausikortit noudettavissa

Joulu kolkuttelee ovella ja järjestämmekin jo perinteeksi muodostuneen jouluglögitarjoilun JJK:n toimistolla Harjulla keskiviikkona 20.12. klo 14-18. Lämpimästi tervetuloa!

Pistäydy glögillä tai kahvilla ja nappaa samalla matkaan myös kausikortit. Kausikorttien lisäksi pukinkonttiin voi hankkia samalla kätevästi esimerkiksi JJK:n huivin tai tupsupipon.

Pian 100 vuotta täyttävä Harjun Stadion saa kauan kaipaamansa remontin ensi syksynä, joten olemme tehneet tulevaa muuttoa varten jo pientä varaston tyhjennystä: glögihetken aikana myytävänä on edullisesti paljon kysyttyjä match worn pelipaitoja menneiltä vuosilta. Joukossa on myös keräilyharvinaisuuksia, joita et varmasti muualta saa.

Mikäli et pääse paikalle keskiviikkona, mutta haluaisit noutaa kausikorttisi vielä ennen joulua, laitathan viestiä sopiaksesi noutoajan. Jos taas olet tilannut kausikortillesi erikseen postituksen, pitäisi niiden kolahtaa pian luukusta.