Alle kaksi viikkoa kauden alkuun – lähde mukaan Kuopioon!

02.04.2012

Kevyt räntäsade ei tunnu missään kun kuuman futiskauden alkuun on enää alle kaksi viikkoa. Kauden alkupuoliskolla uudella nimellä kastettava kotistadionimme on nurmineen kaikkineen loistokunnossa ja heti ensimmäisessä kotiottelussa torstaina 19.4. HAKAa vastaan maailman ensi-illassa ovat niin uudet kuppipenkit kuin viime syksynä komeasti korkeuksiin kohonneet valommekin.

Jos ja kun futiskuumeesi ei kuitenkaan anna odottaa kotiavaukseen saakka, paras ratkaisu on korkata kausi käyntiin jo ensimmäisen kierroksen vieraspelissä. Mikä parasta, avauskierroksen vastustajana sunnuntaina 15.4. on rakas paikallisvihulaisemme Kuopion Palloseura ja matkalle on jo nyt lähdössä yli 50 innokasta kettufania! Pomppaa itsekin mukaan jousille kettukaulaliina ylpeästi olalla ja ilmoita itsesi pikemmiten mukaan laittamalla sähköpostia harjunpojatreissaa@gmail.com tai kilauttamalla Nikolle 044 026 6505.

Tervetuloa täydelle kolmen pisteen reissulle!

 

Liiga-avaus 15.4.!

 

P.S. Onhan sinullakin jo oma JJK-kausikorttisi hankittuna? Sen saat tilattua kätevästi suoraan verkkokaupastamme, jossa maksuvaluuttana käyvät verkkopankit, luottokortit kuin osamaksukin.