Alkukausi menty tavoitteen mukaisesti

24.06.2010
Alkukausi menty tavoitteen mukaisesti

JJK:n toinen kausi Veikkausliigassa on edennyt lähelle puoliväliään. Joukkue aloitti kauden fantastisesti, sen jälkeenkin pisteitä on maalintekovaikeuksista huolimatta kertynnyt mukavasti. Päävalmentaja Kari Martonen on varsin tyytyväinen alkukauteen kokonaisuutena.

– Me ollaan tällä hetkellä tavoitteessa joka asetettiin keväällä. Tavoite on edelleen se, että kerätään tarpeeksi pisteitä jotta saadaan pelata Veikkausliigaa myös ensi kaudella, Martsi muistuttaa.

Kahta peräkkäistä joukkue ei ole kauden avauskierrosten jälkeen pystynyt ottamaan. Tärkein kehityskohde löytyykin tasaisuuden löytymisestä.

– Meidän suoritustaso vaihtelee liikaa pelistä toiseen ja jopa yksittäisen pelin sisällä. Tasaisuutta haetaan ja sitä, että pystyttäisiin pelaamaan omaa pallollista peliä jatkuvasti. Sen kehittäminen on kuitenkin tällä kaudella erittäin suuri teema.

Juhannustauon jälkeen käynnistyy elokuun loppuun kestävä jakso, jossa JJK:n seuraavista yhdeksästä pelistä peräti kuusi on kotiotteluita. Martonen uskoo, että paluu Harjulle tuo tarvittavan piristysruiskeen, jonka avulla myös kotipeleistä alkaa tulla onnistumisia.

– On tosi hienoa, että päästään viimein Harjulle. Tavallaan tästä alkaa uusi sarja, kun kotipelit on oikeasti kotipelejä. Olen varma, että Harjulla me saadaan automaattisesti mukaan se 12. pelaaja, se on kuitenkin se meidän kotikenttä. Myös yleisö varmasti löytää paremmin Harjulle kuin Vaajakoskelle, Martonen miettii.

Uuden jakson ensimmäinen ottelu on maanantaina 5.7. Harjulla pelattava JJK – AC Oulu.

voitto tampere