Aleksi Tarvonen vahvistaa JJK:n hyökkäystä loppukauden

11.08.2023

JJK saa kaivattua vahvistusta hyökkäyspäähänsä, kun 29-vuotias Aleksi Tarvonen siirtyy KTP:stä loppukauden pituisella lainasopimuksella Kettupaitaan.

Maalinteko-ongelmien kanssa paininut JJK on sopinut Veikkausliigaseura KTP:n kanssa Aleksi Tarvosen määräaikaisesta siirrosta jyväskyläläisjoukkueen väreihin. Lainasopimus ulottuu kauden loppuun, jonka päätteeksi Tarvonen palaa Kotkaan. ”Tare” operoi pääasiassa vasemman laitahyökkääjän paikalla.

Vuonna 1994 syntynyt Tarvonen on syntyperäinen kotkalainen, joka on edustanut kotkalaisseuraa niin Ykkösessä kuin Veikkausliigassakin. Vaikka viimeinen läpimurto liigassa on vielä antanut odottaa itseään, Ykkösessä mies on nakutellut maaleja hyvään tahtiin niin KTP:n kuin KPV:nkin paidassa. Keväällä Suomen Cupin ottelussa kasvonsa pahasti murtanut Tarvonen on tehnyt kesällä paluuta pelikentille ja saapuu nyt Jyväskylään, missä maalintekijälle on tarjolla isoa roolia ja peliminuutteja.

Napataan Tarvonen jututettavaksi, kunhan mies saapuu Jyväskylään asti. Voit lukea hyökkääjän mietteitä myös KTP:n sivuilta täältä.