Ahde palaa SJK:hon

29.05.2017
JJK - HJK

SJK kutsui lainamiehensä Elias Ahteen takaisin.

21-vuotias Ahde liittyi JJK:hon lainasopimuksella huhtikuun alussa ja palaa nyt takaisin kasvattajaseuransa riveihin. Kärkimies on SJK:n mukana ja pelikelpoisena jo keskiviikon ottelukierroksella.

JJK kaipasi keväällä hyökkääjistöönsä leveyttä, kun viikonloppuna tositoimiin palannut Jasin Abahassine oli loukkaantuneena. Ahteelle – ja sen myötä myös SJK:lle – laina taas tarjosi säännöllistä peliaikaa Veikkausliigassa sekä paikan näyttää, mihin pystyy Suomen pääsarjassa.

Lainapesti olikin kaikin puolin onnistunut – Ahde on ollut tärkeä palanen Kettupaitojen hyökkäyspeliä ja palaa nyt kokeneempana SJK:hon!

JJK - HJK

Ennen Kettupaitoihin liittymistään Ahde oli esiintynyt Veikkausliiga-kentillä kertaalleen, SJK-FC Lahti-ottelun lisäajalla. JJK:ssa kärkimies pelasi kuudessa ottelussa ja viimeisteli niissä uransa ensimmäiset kaksi Veikkausliiga-maalia. Ensimmäinen niistä syntyi HJK:n verkkoon – ja nyt SJK:n keskiviikkoinen ottelu onkin juuri HJK:ta vastaan.

Kiitos SJK:lle lainasta – ja etenkin kiitos Ellu!

Kettupaitojen ottelut jatkuvat keskiviikkona, kun Järvi-Suomen derby palaa Veikkausliigaan ja KuPS saapuu JJK:n vieraaksi Harjulle!

DERBY JJK - KUPS