A-nuorten sarjakausi jatkuu lauantaina Hippoksella kello 15

18.07.2014

a-treenit_180714_2

A-nuorten SM-sarjassa vietettiin jälleen monen viikon kesätaukoa, joka on nyt ohitse ja pelit pääsevät jälleen käyntiin! JJK:n kausi jatkuu lauantaina Hippoksella kello 15 alkaen, kun vastaan asettuu sarjaa johtava TPS.

A-nuorten pitkäaikainen päävalmentaja Jukka Västinen toteaa, että pelien jatkumista on ehditty jo odottaa hartaasti.

– Kyllä alkaa olla jo aikakin, että päästään vihdoin taas pelaamaan. Tuntuuhan se vähän hassulta, että keskellä kauneinta kesää on noin pitkä tauko. Mutta pääasia, että se on nyt ohi ja taas päästään tositoimiin! Tuskin tarvitsee poikia pahemmin patistella kentällä, luulisi virtaa ja intoa piisaavan, tuumailee Västinen.

Edellisen ottelunsa JJK on pelannut 14.6., kun Inter kaatui Hippoksella selkein 4-0-lukemin.

– Me saimme ennen taukoa peleille hienon päätöksen – ja siitä pyritään nyt jatkamaan!

Huipputasainen ASM

A-nuorten SM-sarja on tällä hetkellä käsittämättömän tasainen. Kymmenen joukkueen sarjassa KäPa on viimeisenä kahdella pisteellä – ja muut yhdeksän joukkuetta mahtuvatkin vain seitsemän pisteen sisään.

JJK on 11 pisteellään seitsemäntenä, kuitenkin vain viisi pistettä sarjakärki TPS:aa jäljessä. TPS:n perässä mitalisijoilla ovat 14 pisteellä KuPS ja Ilves. Västinen on luottavainen loppukauden suhteen Kettupaitojen osalta.

– Meillä on jälleen kerran erittäin hyviä pelaajia joukkue täynnä. Pari poissaoloa varmaan nytkin tulee, mutta paikkaajia löytyy kyllä.

– Vaikka olemme taulukossa tällä hetkellä alemmassa keskikastissa, on mitalisijoihin vain kolme pistettä. Varsin hyvät saumat meillä on olla jälleen mitaleilla kauden päätteeksi, edelliskausina JJK:n kultaan ja hopeaan luotsannut Västinen sanoo.

a-treenit_180714

Peliin valmistavissa treeneissä riitti vauhtia

Uutta verta valmennusryhmässä

A-nuorten valmennustiimi sai tälle kaudelle uuden jäsenen, kun Mikko Manninen aloittelee Ykkösessä pelaamisen ohessa valmennusuraansa Västisen aisaparina. Kokenut valmentaja kehuu uutta työtoveriaan vuolaasti.

– Manu on ollut kyllä erittäin hyvä lisä ryhmään kaikin puolin! Kemiat toimivat loistavasti yhteen ja hän on tuonut mukaan todella paljon uudenlaista näkemystä ja kokemusta. Pitkään Veikkausliigaa pelanneena, hyvänä pelaajana Manulla on kuitenkin paljon osaamista, jota ammentaa nuorille.

– Vaikkei Manu kaikkiin peleihin pääsekään mukaan, hän on todella aktiivisesti treeneissä mukana – aivan  loistava apu minulle ja tietenkin pojille, Västinen kiittelee.

ASM: JJK – TPS, lauantaina 19.7. kello 15, Hippos