A- ja B-nuorilla sarjapaikat pelissä lauantaina Vehkalammella – tule kannustamaan Kettupaidat SM-sarjaan!

12.04.2013

Vaikka edustusjoukkueen kauden avaus antaa olosuhteiden pakosta hetken vielä odottaa itseään, ovat A- ja B-nuorten sarjakaudet käännöskohdassa. Molemmat pelaavat sarjapaikan ratkaisevan ottelunsa tulevana lauantaina 13.4. Vehkalammella: B-nuoret kohtaavat FC Interin 12:30 alkaen, perään A-nuoret HJK:n kello 15 alkaen.

 

Kevättalven aikana pelattu SM-karsintojen lohkovaihe on takana. Hallitseva A-nuorten Suomen mestari JJK eteni lopulta vakuuttavaan lohkovoittoon. Nykyinen nuorten karsintajärjestelmä ei kuitenkaan lohkovoittajia palkitse ja JJK:kin joutui muiden mukana jatkokarsintaan, jossa arpa oli kova: vastaan tuli HJK – jonka pelaajamateriaali myös nuorissa on sekä laaja että kovatasoinen.

 

Jatkokarsinnat pelataan kaksiosaisena otteluparina eurocup-säännöin eli vierasmaalisääntö on voimassa. Edellisenä lauantaina 6.4. pelattiin Helsingssä jatkokarsinnan ensimmäinen osa, jossa miesten Kakkosessa pelaavan Klubi 04:n pelaajilla vahvasti terästetty HJK otti vieraistaan 2-1-voiton. JJK:n tärkeän vierasmaalin teki Oskari Peltonen.

 

Viime kaudella Ykkösessä pelanneet B-nuoret taas sijoittuivat nyt alkukarsinnassa lohkossaan komeasti toiseksi ollen tasapisteissä lohkon voittaneen HJK:n kanssa. Jatkokarsinnassa vastaan asettui FC Inter, joka voitti loppuhetkien maalilla ensimmäisen osan 1-0.

 

Jatkokarsintaparien voittajat pelaavat tulevalla kaudella SM-sarjaa, häviäjät taas Ykköstä ja nyt käsillä ovat siis jatkokarsintojen ratkaisevat toiset osaottelut. Joutuminen Ykköseen olisi kova isku molemmille joukkueille, mutta etenkin hallitseville A-nuorten mestareille, joilla on tälläkin kaudella kasassa kova nippu.

 

Vehkalammella pelataan siis huomenna nuorten tulevan sarjakauden kohtalosta – tule kannustamaan JJK SM-sarjaan!

 

 

asm_jjk-kups_2013-03-05

    KuPS oli yksi niistä joukkueista, jotka jäivät JJK:n taakse A-nuorten SM-karsintalohkossa.