90-vuotisjuhlaottelun pääsyliput nyt myynnissä

11.06.2013

JJK vs Notts County 10.7.

 

Keski-Suomen jalkapalloperhe ei jää tänäkään kesänä ilman kansainvälisiä huippuotteluita kun 90-vuotista taivaltaan juhlistava JJK kohtaa maailman vanhimman ammattilaisseuran Notts Countyn keskiviikkona 10.7. pelattavassa juhlapelissä.

 

Huippupelin pääsyliput ovat nyt myynnissä Lippupalvelun verkkopalvelussa:

Ennakkohinta Portilta
Pääkatsomolippu (numeroitu paikka katetussa pääkatsomossa) 18,50€ 20,00€
Aurinkokatsomo (sisäänpääsy stadionille, istumapaikkojen riittäessä numeroimaton paikka aurinkokatsomoissa) 10,00€ 15,00€
Aurinkokatsomo opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja varushenkilöt 7,00€ 10,00€
Aurinkokatsomo lapset 7-16 vuotta 4,50€ 5,00€
Hinnat sisältävät kaikki toimituskulut. Lapset alle 7 vuotta vapaa pääsy.
Keski-Suomen jalkapallojunioreiden Fox Card on voimassa tässä ottelussa. Kausi- ja klubikortit sekä Veikkausliigan lahjakortit eivät käy.

 

jjk-osta-lippusi-tasta

Osta pääsylippusi klikkaamalla tästä (avautuu uuteen ikkunaan.)

 

Juhlaottelu tarjoaa myös yrityksille loistavan mahdollisuuden muistaa henkilöstöä ja asiakkaita kesäisellä lippupaketilla. Normaalien pääsylippujen lisäksi tarjolla on kesäisen buffet-aterian ja puoliajan raikkaat tarjoilut sisältävä kesäklubipaketti erikoishintaan 45 euroa + alv. Lisätiedot ja lipputilaukset Panulta panu(at)jjk.fi tai 040 411 0033.

 

Ennakkoliput juhlaotteluun kannattaa hankkia heti, sillä kysyntä juhlaottelun lipuille on ollut kovaa. Samalla säästät myös rahaa ja vältyt jonotukselta – tervetuloa kesän jalkapallojuhlaan!

 

 

90-vuotisjuhlaottelu JJK Jyväskylä vs Notts County (ENG) Harjun stadionilla keskiviikkona 10.7. klo 18:30. Pääsyliput nyt myynnissä edulliseen ennakkohintaan Lippupalvelun verkkopalvelussa.