8. kierros: Huima – Villiketut 1-3

18.06.2013

8. kierros: Huima – Villiketut 1-3 (0-1)

Villiketut hakivat vieraspisteet Ääneskoskelta tiistai-iltana. Maalitykki Oskari Peltonen aloitti maalinteon 14. minuutilla ja tauolle mentiin Kettujen 0-1-johdossa. Tilanne pysyi muuttumattomana lähes viimeselle kymmenminuuttiselle asti, kunnes lopulta toisen puoliajan lopulla toinen villikettumaalihai Peetu Lintinen iski kaksi maalia isäntien verkkoon sinetöiden voiton vieraille – vaikka Huima saikin aivan loppuhetkillä vielä niitattua kosmeettisen 1-3-kavennusmaalin.

JJK:n A-nuorten samanaikainen vieraspeli Turussa aiheutti miehistöön siinä määrin poikkeavia järjestelyjä, että myös valmentaja Juha Pasojakin luuti keskuspuolustuksessa täydet 90 minuuttia.

Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Villikettujen tehokkain on ollut Oskari Peltonen: Peltsi on iskenyt seitsemän maalia, joista peräti kuusi syntyi SaPa:n verkkoon. Lintisellä on kasassa neljä maalia, Janne Kuhmosella kaksi ja Niko Högbackalla, Aleksis Lehtosella ja Robert Taylorilla yhdet mieheen.

8. kierros: Huima – Villiketut 1-3 (0-1) (Kuupponen 90′ – Peltonen 14′, Lintinen 79′, 86′)

Janne Ahonen; Juuso Oikarinen, Severi Vielma, Juha Pasoja, Valtteri Lohi (63′ Santtu Laaksonen); Peetu Lintinen (v), Iiro Järvinen, Aleksi Kaakinen, Toni Järvinen; Aatu Manninen (69′ Panu Väliaho), Oskari Peltonen.

Severi Ikäheimo (mv), Panu Väliaho, Santtu Laaksonen, Tuomas Koppelomäki, Fabio De Cet.