10 yötä kauden alkuun – lauantaina treenipeli Viitaniemessä

14.04.2016

harjoitusottelu-jjk-tpv-16042016Ykkösen avausottelu lähestyy vääjäämättä!

Talven treenikausi on aivan viime metreillä ja sarjakauden alkuun on enää reilu viikko – kausi startataan ensi viikon sunnuntaina 24.4. vierasottelulla Kotkassa!

Ensimmäistä Ykkösen kotiottelua saadaan odotella vielä vappuperantaille eli 29.päivään asti, mutta vielä ennen sarjakauden alkua pelataan kotikentällä yksi harjoitusottelu ja ensi viikolla myös Suomen cupin kuudennen kierroksen ottelu. Talvikauden viimeisessä treenipelissä vieraaksi saapuu Kakkosessa pelaava tamperelainen TPV.

Talvikauden viimeinen ottelu on samalla myös kevätkauden ensimmäinen – kettulauma nimittäin pääsee ensimmäistä kertaa kirmaamaan kotipelissään ulkokentälle! Ottelu alkaa Viitaniemessä klo 14 ja siihen on vapaa pääsy. Myös kioski palvelee futisväkeä ja mikäli oma kettukausikortti vielä puuttuu, voit hankkia kausarin ottelu yhteydessä!

Paikalle kannattaa saapua jo hyvissä ajoin, sillä kentällä nähdään kettuväriä jo edellisessä ottelussa: JJK:n reservijoukkue Villiketuilla on Regions Cupin ottelu Jämsänkosken Ilvestä vastaan klo 11:40 alkaen!

Regions Cup: Villiketut – JIlves, lauantaina 16.4. klo 11:40, Viitaniemi

Harjoitusottelu: JJK – TPV, lauantaina 16.4. klo 14, Viitaniemi

PS. Seuraathan jo Instagram-tiliämme? Laskemme siellä jälleen öitä kauden avaukseen – tällä kertaa viime kauden kotiotteluiden kuvia fiilistelemällä!

jjk-instagram-14042016