Ilves raateli B-nuoret 4-1

23.03.2014

Lauantaina jo aamupäivällä pelatussa ottelussa oli JJK:lla kovat panokset, sillä joukkue oli ns. pakkovoiton edessä. Tavoitteena oli päästä karsijan paikalle, jotta voisimme vielä taistella paikastamme SM-sarjassa.

Lataus ja vireystaso olivat hyviä. Otteluun lähdettiin vahvasti uskoen omiin mahdollisuuksiin. Ottelu alkoikin lupaavasti Olli Piili prässäsi tilanteen loppuun asti ja sai maalivahdin häkeltymään jonka jälkeen viimeisteli 1-0 JJK:lle vain 12 min jälkeen. Ilves ei ollut kyennyt rakentamaan vaarallisia tilanteita lainkaan. Muutamaa minuuttia myöhemmin Mikko Ala-Porkkunen kuljetti tyylilleen uskollisena läpi koko kentän ja murtautui puolustuslijastakin läpiajoon, mutta tällä kertaa laukaus painui ohi. Johdon tuplaaminen oli hyvin lähellä.

Kun ottelua oli pelattu 15 minuuttia alkoi Ilves-kone vyöryä. Olimme hyvin vahvasti sillassa, mutta saimme kohtuu vaarallisia vastahyökkäyksiä aikaiseksi, mutta oma kurinalaisuutemme puolustettaessa ei ollut riittävää. Painejakson päätteeksi Ilves tasoitti 1-1 kun kellossa oli 20 minuuttia. Poikien päät tipahtivat ja usko omaan tekemiseen häipyi hetkeksi. Lopun pyristelylle teki juuri ennen puoliaikaa viimeistellen 33 minuutilla 2-1 ja vielä 39 min 3-1.

Toisella jaksolla Ilves vei ja JJK vikisi, enemmän kuin ensimmäisellä, mutta puolustaminen oli kurinalaisempaa, joten ottelun lopputulos jäi Ilveksen 4-1 voitoksi. Ilves on toistaiseksi paras joukkue jonka JJK on karsinnassa kohdannut, kärkijoukkueista ainoastaan Jaro on vielä vastassa (vieraissa su 30.3.).

Ilves vs JJK 4-1 (3-1)

0-1 12' Olli Piili

1-1 20' Ilari Ahonen (Ilves)

2-1 33' Jani Korpela (Ilves)

3-1 39' Oskari Heikkilä (Ilves)

4-1 57' Oskari Heikkilä (Ilves)

JJK:n kokoonpano:

JJK: Myllymäki; Ervasti (71' Torkkola), Tiilikka (52' Ahola), Nyyssönen, Rautamies; Ala-Porkkunen, Tammelin, Keskinen (63' Koskinen), Kinnunen (71' Savolainen); Kopakkala (63' Kovaqi), Piili (71' Kanerva)

Vaihdossa: Ahola (52'), Kanerva (83'), Koskinen (63'), Kovaqi (63'), Riihimäki, Savolainen (71'), Torkkola (71')