HAKA haki pisteet A-nuorilta

30.03.2014

A-nuoret kärsivät toisen perättäisen tappion, kun Valkeakosken Haka kävi hakemassa pisteet Jyväskylästä torstaina 27.3. Haka oli tähän asti kohdatuista karsintasarjan vastustajista selkeästi paras ja pelasi hyvää hyökkäävää jalkapalloa.

Ensimmäinen jakso alkoi kotijoukkueelta sekavasti ja Haka hallitsi ottelun alkua luoden pari maalintekopaikkaa onnistumatta kuitenkaan niissä. Jakson edetessä peli tasaantui ja loppupuolella kotijoukkuekin loi painetta mukavasti Hakan päätyyn. Puoliaikatulos kuitenkin maaliton 0 – 0.
Toinen jakso jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi, jakson puolivälin jälkeen Hakan hyökkääjän ja JJK:n puolustajan juoksulinjat menivät ristiin ja jalat sotkeentuivat siten että Hakan hyökkääjä kaatui rangaistusalueella. Tahaton kaato, mutta selkeästi rangaistuspotkun arvoinen rike. Seuranneesta rangaistuspotkusta Haka siirtyi 1 – 0 johtoon. Avausmaali riitti lopulta voittoon asti, pari mylläkkää kotijoukkue onnistui Hakan maalille luomaan mutta niistä ei tasoitusta syntynyt. Lopputulos 0 – 1 Hakalle.

Kaksinkamppailutilanteessa Ardian Kovaqi ja Juho Pirttijoki, joka teki myöhemmin pilkulta HAKAn voitto osuman

Kaksinkamppailutilanteessa Ardian Kovaqi (JJK)  ja Juho Pirttijoki (HAKA), joka teki myöhemmin pilkulta HAKAn ainokaisen.

A19: JJK - HAKA 0 - 1 (0 - 0)

0-1 48' Juho Pirttijoki (HAKA) rp.

JJK:n kokoonpano:

JJK:n kokoonpano: Severi Ikäheimo; Iiro Karimäki, Ardian Kovaqi, Severi Vielma, Arjan Goljahanpoor; Iiro Järvinen, Aatu Manninen, Ville Kirvesoja (46' Panu Väliaho), Saku Leppänen; Tuomas Koppelomäki (70' joel Hakkarainen) ja Toni Järvinen (46' Oskari Peltonen).

Vaihdossa: Valtteri Pajari, Panu Väliaho (46'), Oskari Peltonen (46'), Valtteri Lohi, Joel Hakkarainen (70') ja Arttu Hokkanen