B17: VPS murskattiin

29.06.2014

Divarin voitto oli jo varmistettu pelin lopputuloksesta huolimatta ja tuleva parin viikon loma futiksesta oli varmasti kaikilla mielessä vaikkei se tuloksessa näykkään.

Genc

JJK aloitti pelin hyvällä temmolla ja pallo liikkui nopeasti mieheltä toiselle. Ensimmäinen maali tulikin jo viidennellä minuutilla, kun Mikko Ala-Porkkunen yrittäessään keskittää laidalta laittoikin pallon suoraan  sisään ja peli oli 1-0. Mikolla ja Gencillä oli molemmilla 8 tehtyä maalia ennen tätä peliä ja kilpailu maalikuninkuudesta kävi kovana. JJK:n puolustuslinjalla ei juurikaan hätää ollut pelinavauksen kanssa, sillä Vepsun 1 pelaajan prässistä oli helppo päästä parilla syötöllä ohitse. JJK jauhoi ja jauhoi yläkerrassa palloa kunnes Genc viimeisteli muutaman minuutin päästä Ketut 2-0 johtoon. Hetken päästä pallo oli taas häkissä tällä kertaa Janin hienon yksilösuorituksen johdosta.
VPS ei saanut oikein pidettyä palloa ja hyökkäykset kuihtuivat helppoihin kukkupalloihin linjaa kohti, jotka Jjk:n topparit hoitivat ongelmitta. Ja taas mentiin VPS:n maalia kohti. Genc laittoi vielä yhden sisään ennen vihellystä ja puoliajalle mentiin 4-0 lukemissa.
Aatilla ei paria tilannetta lukuunottamatta kovaa kiirettä tolppien välissä ollut.
Toisella puoliajalla VPS sai jo pitempiä hyökkäyksiä ja pääsi maalipaikoille mutta Kettujen puolustuslinja hoiti hommansa hyvin. JJK:n juoksukoneilla Joonalla ja Jonnella kiire kävi molempiin suuntiin kun käsky kävi valmennuksesta, että jokaiseen hyökkäykseen on ehdittävä mukaan.
50 minuutilla Jani viimeisteli toisen osumansa, minkä jälkeen parin minuutin päästä myös Mikko viimeisteli toisen osumansa. 2 maalia oli tarpeeksi ja Mikko ja Genc vaihtoon. Lopussa Jani sai vielä hattutempun tilillensä  jonka jälkeen vaihdosta sisään tullut Eero iski viimeisen niitin ja 8-0 lukemat taululle.