B17: Jonnet väsyneinä minimisuoritukseen

17.05.2014

Pohjoisenturneen eilisessä ottelussa kaatui FC Lynx 2-1 ja yöpyminen ennen lauantain FC kemi ottelua tapahtui Haaparannassa hyvissä olosuhteissa. Vaikkakin FC Kemi kaatui selkeästi SM-karsintasarjassa osattiin ottelusta odottaa vaikeaa.

Genci

Edellisen päivän matkarasitus ja ottelu näkyivät pojissa ennen ottelua. Väsymyksen ja kolhujen vuoksi tavoitteena oli oman mukavuusalueen ulkopuolella pelaaminen keskittyneesti, joka onnistuikin kohtuullisen hyvin. FC Kemi, päinvastoin kuin Lynx, pyrkivät pelaamaan palloa hyökkäysalueelle, siinä kuitenkaan kovin hyvin onnistumatta.

Kettujen 1-0 osuma tuli vain 3′ pelin jälkeen kun FC Kemin kulman jälkeen avasimme pelin nopeasti vastahyökkäykseen laitapakilta, Aati-Jonne(CS)-Pörri-Nipsu yhteistyön päätteksi pallo pelattiin takatolpalle, josta Jesse viimeisteli varmasti.

JJK pystyi luomaan puolittaisia paikkoja ja läheltä piti tilanteita, mutta kunnon 1000 taalan paikoille ei montaa kertaa päästy. Väsymys aiheutti joukkueen venymistä hyökkäystilanteissa, jolloin vastustajalle aukeni hyviä vastahyökkäys paikkoja.  Painopisteen vaihdon kautta vasemmalla laidalle pallo ajautui Eero ”Erzi” Torkkolalle, joka nosti pallon rauhallisesti takanurkkaan ja puoliaikalukemiksi 2-0.

Toinen jakso jatkui samalla teemalla, mutta pallon kimpoilun päätteeksi Kemi-pelaaja kärkäsi yksin läpi ja sijoitti 2-1 kavennuksen. Voimasuhteet eivät muuttuneet kavenuksen jälkeen, mutta hieman turhautumista oli nähtävissä. Lopulta viimeisen niitin iski Genci 76′ kohdalla, samalla sinetöi loppunumerot 3-1.

”Hyvä, että voittoja tulee huonommallakin pelillä. Man of the Match oli ehdottomasti Topias Tammelin!” summaa apuvalmentaja debyyttinsä tappioitta hoitanut Olli Piili.