B17: vahva kotiavaus

11.05.2014

JJK B1 pelasi kevätkierroksen ensimmäisen kotiottelunsa la 10.5. RoPS:aa vastaan. Ennakkotietoja vastustajasta ei ollut, mutta vuosien kokemuksen perusteella osasimme odottaa isokokoisia pelaajia, jotka pelaavat fyysistä jalkapalloa.

Opa

Kotijoukkue prässäsi vahvasti alusta asti ja vierasjoukkue ei päässyt kontrolloidusti edes omalta alueeltaan. Positiivisena huomiona oli, että rovaniemeläisten pelirohkeus oli hyvällä tasolla eikä missään vaiheessa joukkue lähtenyt päättömään roiskimiseen. Joukkueiden tasoero oli kiutenkin iso varsinkin kun Kettujen asenne oli kohdillaan.

Ennenkuin ottelun ensimmäinen maali näki päivänvalon oli JJK:lla jo useita maalipaikkoja, joista olisi pitänyt rankaista. Genc Kovaqi päästi vihdoin kotijoukkueen pälkähästä viimeisteltyyn vasurillaan hienosti takakulmaan 19′ kohdalla. Paikkoja luotiin liukuhihnalta  ja lopulta Mikko ”Pörri” Ala-Porkkunen viimeisteli 2-0 kun taulussa oli 25′. Ensimmäisen jakson lukemat 3-0 kuljetti Niko ”Nipsu” Kinnunen.

Toiselle jaksolle pojat tulivat rytinällä. 44′ pelattu ja Kasper ”Kassu” Nyyssönen puski kulmasta suoraan sisään, näitä ei olla nähty aikoihin. Kaksi minuuttia myöhemmin Nipsu viimeisteli päivän toisensa ja peli oli lopullisesti ohi. Olli Piili kuljetteli 54′ kohdalla 6-0 ja heti perään 55′ Pörri teki toisen maalinsa. 70′ min kohdalla Opa osui toisen kerran ja Genci sivalti toisella osumallaan loppunumeroiksi 9-0.

Sarja jatkuu pohjoisenkiertueella perjantai FC Lynx Rovaniemellä ja paluumatkalla lauantaina FC Kemi.

B17: JJK - RoPS 9 - 0 (3 - 0)