A-nuoret käveli savolaisten yli

04.04.2014

A-nuorten kahdeksas SM-karsintasarjaottelu pelattiin 2.4. Vehkalammella Kings Yj:tä eli SiPSiä vastaan. Ottelusta muodostui yksipuolinen näytös, jossa JJK teki lopulta yhdeksän maalia vieraiden jäädessä nollille.
Heti ensimmäisestä minuutista lähtien kotijoukkue loi maalintekopaikkoja jatkuvalla tahdilla. Avausmaalia odotettiin kuitenkin 13 minuuttia ennen kuin Saku Leppänen laukoi pallon Kings Yj:n maaliin. Ensimmäisellä jaksolla JJK teki vielä kaksi maalia lisää, tekijöinä Ardian Kovaqi ja Niko Högbacka. Puoliaikatulos 3 – 0.
Toisella jaksolla JJK:n painostus palkittiin kuudella lisämaalilla, maalintekijöinä Joel Hakkarainen, Niko Högbacka, Ardian Kovaqi, Valtteri Lohi, Saku Leppänen ja Tuomas Koppelomäki. Maaleja olisi voinut tulla enemmänkin, tolpat kolisivat kolme kertaa ja läheltä piti -paikkoja oli useita. Lopputulos JJK:n 9 – 0 kotivoitto.Erityisen positiivista ottelussa oli oman maalin säilyminen puhtaana vaikka puolustuslinjan ”maaliahneet” pelaajat häärivät jokainen vuorollaan hyökkäyksen kärkenä sekä vaihdosta kentälle tulleiden pelaajien vahva panos. Joel Hakkarainen, Valtteri Lohi ja Arttu Hokkanen osoittivat jokainen että taitoa, tahtoa ja tasoa löytyy joukkueesta laajasti.
A-nuorten viimeinen karsintasarjan ottelu pelataan 5.4. Vehkalammella klo 17.00 alkaen, vastustajaksi saapuu VIFK Vaasasta. Matsin jälkeen lasketaan sarjapisteet yhteen ja katsotaan sijoitus lohkossa. Neljä parasta menee suoraan SM-sarjaan ja lohkon viides sekä kuudes pelaavat vielä yhden ylimääräisen karsintaottelun. JJK on varmasti lohkossaan viiden parhaan joukossa, lauantai kertoo lopullisen sijoituksen.

A19: JJK - Kings 9 - 0 (3 - 0)

1-0 13' Saku Leppänen

2-0 31' Ardian Kovaqi

3-0 40' Niko Högbacka

4-0 47' Joel Hakkarainen

5-0 50' Niko Högbacka

6-0 62' Ardian Kovaqi

7-0 76' Valtteri Lohi