Leiritys takana – liigakauden viimeinen rutistus edessä!

25.10.2013

JJK - Testileirin 1. päivä

 

Veikkausliigan kausi 2013 on enää viimeistä silausta vailla, kun JJK:n osalta lauantaina kello 14 alkaen Myllykoskella MYPA:n vieraana pelataan vuoden viimeinen liigaottelu. Päätöskierrosta edeltävällä viikolla Kettuleirissä on valmistauduttu paitsi MYPA-otteluun, myös tulevaan kauteen.

 

JJK piti keskiviikkona ja torstaina testileiriä, jolle osallistui parisenkymmentä pelaajaa liigaa alemmilta, jo päättyneiltä sarjaportailta niin lähialueilta kuin muualtakin. Juha Pasoja oli leirin antiin tyytyväinen.

 

– Oli mukava huomata, että näin heikosti menneen kauden jälkeenkin kiinnostusta JJK:ta kohtaan tuntuu löytyvän laajalti – niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin, tuumailee Pasoja.

 

– Etukäteen arvioin, että kymmenisen prosenttia osallistujista olisi meitä kiinnostavia pelaajia ja aika lailla niin tuo menikin, muutama meitä kiinnostava pelaaja löytyi. Toki kaikki osallistujista selvästikin jalkapalloa osaavat pelata, mutta me haimme kuitenkin juuri JJK:ta kiinnostavia pelaajatyyppejä.

 

Kahden päivän aikana osallistujat pelasivat sekä keskenään että nykyisiä JJK:n edustuspelaajia vastaan ja luonnollisesti myös harjoittelivat valmentajien käskytyksessä.

 

– Torstaina otettiin melko tiukka aamutreeni, iltapäivällä sitten oli peli- osalla varmasti siinä vaiheessa jo hieman painoi puntissa, mutta hyvin kaikki pistivät pelissä parastaan. Kaiken kaikkiaan leiri vastasi varsin hyvin odotuksia ja laitetaankin harkintaan, että tällaisesta tehtäisi kenties pysyvämpikin tapa.

JJK - testileirin toinen päivä

Liigakauden viimeinen haaste Myllykoskella

 

JJK:n historian ensimmäinen jakso Veikkausliigassa päättyy lauantaiseen vierasotteluun MYPA:n vieraana. Kettulaumaa on runnellut loppukaudella melkoinen loukkaantumissuma ja poissaolijoiden lista on edelleen pitkä. Jordi van GeldereninJanne Korhosen ja Tuomas Latikan lisäksi Mikko ManninenPatrick Poutiainen,Jani Virtanen ja Santeri Ahola ovat varmuudella sivussa

 

– Kyllä sinne jälleen yksitoista miestä avaukseen saadaan, mutta ihan hirveästi vaihtoehtoja penkille ei kyllä jää. Melko pitkälti HJK-ottelun miehistöllä mennään, Paso sanoo.

 

Kausi on ollut pettymyksiä täynnä ja Kettupaidat haluavat luonnollisesti päättää kauden positiivisesti. Pasoja toteaa, että tässä vaiheessa mitataan myös pelaajien ammattiylpeyttä – pelillistä panosta kun ottelussa ei enää ole.

 

– Pelaajien pitää ehdottomasti pystyä pelaaamaan niin, että ottelun jälkeen voi katsoa itseään peilistä ja sanoa vilpittömästi, että tein parhaani.

 

 

Veikkausliigan 33. kierros: MYPA – JJK, lauantaina 26.10. kello 14, Saviniemen stadion, Anjalankoski