Lauantain Ilves-harjoitusottelu peruttu

18.03.2014

Kettujen kotikenttien korkkaus Jyväskylässä saa valitettavasti vieläkin odottaa sillä lauantaille 22.3. suunniteltu harjoitusottelu Ilvestä vastaan on jouduttu perumaan.

Ilves – kuten JJK:kin – on yhä jatkossa Suomen Cupissa ja pelaa kyseisenä lauantaina oman cup-ottelunsa kotikentällään Rovaniemen Palloseuraa vastaan.

JJK pahoittelee harjoitusottelun peruntuumista. Jos takatalvi ei kuitenkaan käy rankemmaksi ja Suomen Cup ei tuo lisää muutoksia otteluohjelmaan, ensimmäinen kotipeli on luvassa onneksi jo viikon perästä lauantaina 29.3. kun FC Jazzin sävelet soivat Vehkalammella klo 14:00 alkaen.

Myös fanitapaaminen ravintola Shakerissa siirtyy viikolla eteenpäin ja järjestetään siis Jazz-ottelun jälkimainingeissa lauantaina 29.3. klo 17:30. Jo ilmoittautuneille ilmoitetaan muutoksesta sähköpostilla. Mukaan kettuillanviettoon mahtuu yhä, ilmoittautumiset tämän lomakkeen kautta.

JJK:n on määrä pelata oma Suomen Cup -ottelunsa huomenna keskiviikkona Espoossa Matinkylän urheilupuistossa klo 19:00. Lumi ja pakkanen ovat jyllänneet Espoonkin suunnilla, mutta tuoreimman tiedon mukaan ottelu pystytään silti pelaamaan. Lopullinen varmistus tehdään keskiviikkoaamusta ja tiedotamme tästä välittömästi.

 

Ilves-harjoitusottelu peruttu Vehkalammella

Vehkalammen korkkaus edustusjoukkueen osalta saa vielä odottaa ylimääräisen viikon verran tämän kevään osalta. Aivan vuoden 2011 kaltaisia ”hankikatsomoita” tuskin on kuitenkaan luvassa!