A-nuorille tappio Tampereella

26.03.2014

JJK A-nuoret kävi häviämässä ensimmäisen sarjapelinsä tämän kevään SM-karsintasarjassa Tampereella sunnuntaina 23.3. Jalkapalloilullisesti ottelu ei hienouksia tarjonnut, satunnaisesta katselijasta tapahtuma saattoi paremminkin näyttää kaksiottelulta jossa lajeina on juoksu ja paini! Hienoja urheilulajeja molemmat ei siinä mitään, tavoite kuitenkin on ollut kehittää peliä joten siinä epäonnistuimme kuluneen viikon osalta.

Ottelun avausjakso oli tasainen, varsinaiset huippupaikat puuttuivat molemmilta joukkueilta. JJK:n parhaat väläykset päättyivät paitsiovihellyksiin, vaikka juoksut ja syötöt näyttivätkin oikein ajoitetuilta. Ensimmäinen jakso jo näytti, että se kumpi tekee avausmaalin, tulee olemaan vahvasti voitossa kiinni. Puoliaikatulos 0 – 0 vastasi pelitapahtumia.

Toinen jakso alkoi sinällään hyvin JJK:lta, mutta Ilves iski kuitenkin jakson alkuun tärkeän maalin sivurajaheiton jälkitilanteesta. Severi Ikäheimo onnistui ensimmäisen laukauksen torjumaan reflekseillä mutta paluupalloa ei enää ollut Severillä mitään mahdollisuutta torjua. Ilveksen maalin jälkeen JJK:lla oli muutama hyvä tilaisuus tasoittaa peli, mutta Oskari Peltosen ja Arjan Goljahanpoorin ratkaisut eivät onnistuneet. Ja niin kuin usein lopussa käy kun haetaan tasoitusmaalia, vastustaja iskee sitten vastahyökkäyksestä. Ilves teki loppuminuuteilla loppunumeroiksi 2 – 0 ja aiheutti JJK:lle ensimmäisen tappion. Iiro Järvinen pöläytti lopussa vielä pölyt pois yläriman päältä, sen lähemmäksi ei JJK maalintekoa kuitenkaan päässyt.

Seuraava SM-karsintasarjan kotiottelu pelataan Vehkalammen kakkoskentällä torstaina 27.3. klo 17.00 alkaen. Kotiottelun vastustajaksi saapuu FC Haka Yj Valkeakoskelta. Ottelutahti jatkuu tiiviinä ja jo lauantaina 29.3. pelaamme Seinäjoella SJK:ta vaastaan. Parin päivän sisään kohtaamme lohkon kärkijoukkueet, taistelu pisteistä tulee olemaan kova!