Uutiset / 2010 / JJK jälleen piirin mestari

27.03.2010

JJK kellisti Kakkosen kauteen valmistautuvan FCV:n Palloliiton Keski-Suomen piirin mestaruusottelussa maalein 1-0 (0-0).

Ainoaksi jääneen maalin viimeisteli kulmapotkun jälkitilanteesta nuori JJK-toppari Samu Nieminen heti toisen jakson alussa.

Ottelu oli kauttaaltaan JJK:n selvää hallintaa, mutta varsinaiset maalintekopaikat jäivät etenkin ensimmäisellä puoliajalla vähiin. Toisella jaksolla tiiviisti puolustanut FCV alkoi väsyä ja JJK sai luotua tilanteita erityisesti Niko Markkulan kautta.

JJK:n pelaavaan kokoonpanoon teki paluun myös täyden 90-minuuttisen vasempana puolustajana varsin hyvin pelannut Tuomas Latikka.
Maalissa Mihaly Szerovay hoiti kauden ensimmäisessä kokonaisessa pelissään harvat tilanteet varmasti.

JJK:n kokoonpano FCV-ottelussa: