Uutiset / 2009 / JJK aloitti harjoitusottelut jääpallolukemin – FCV kaatui 6-4

10.01.2009

JJK aloitti kauden 2009 harjoitusotteluiden sarjan lauantaiaamuna Hipposhallissa kun joukkue haki pelituntumaa paikallisen Kakkosen seuran, FCV:n kanssa. Sekava ottelu päättyi lopulta 6-4 (3-1) numeroihin.

JJK:n esitys oli mallikasta ensimmäiset 30 minuuttia kun tehokas puolituntinen pohjusti 3-0 johdon. Toisella jaksolla FCV rankaisi JJK-puolustusta kolmesta maalintekopaikastaan ja taululla komeilivat ”jääpallolukemat” 6-4. JJK:n paidassa esiintyivät ensimmäistä kertaa uudet pelaajat Christian Sund ja Jukka-Pekka Tuomanen.