Ykkösen kausi huipentuu lauantain päätöskierrokseen

17.10.2016

jjk-fb-event-cover-v-2-jjkacoulu2210-851x315-recovered

Kauden 2016 Ykköstä on pelaamatta enää yksi kierros – nyt siis ratkaistaan, kuka nousee Veikkausliigaan!

Kun enää viimeinen kierros on jäljellä, johtaa JJK sarjaa ja on siis kiinni suorassa nousussa Veikkausliigaan kaudelle 2017. Vähintään kakkossija eli karsijanpaikka on jo varmaa, sillä nousu ratkaistaan JJK:n ja TPS:n välillä – AC Oulu kun menetti omat mahdollisuutensa edelliskierroksen tappiolla juuri TPS:lle, eikä FF Jaron loppukirikään riittänyt ottamaan kärkikaksikkoa kiinni.

Juha Pasojan kettulauma on nyt kovassa iskussa niin henkisesti kuin fyysisestikin, sen osoitti edellisellä kierroksella nähty upea nousu 2-0-tappioasemasta vakuuttavaan 2-4-voittoon Hakan vieraana. Mikäli JJK voittaa vielä AC Oulun, on nousu varmaa – joskin muutkin tulokset voivat riittää riippuen siitä, miten TPS:n ja EIF:n välinen ottelu päättyy.

Lauantaina siis ratkaistaan, juhlitaanko suoraa nousua Veikkausliigaan Jyväskylässä vai Turussa. Tule osoittamaan tukesi oman kylän pojille – ja kenties juhlimaan Kettupaitojen paluuta Veikkausliigaan! Ottelun Facebook-tapahtuman löydät täältä.

PS. Perheen nuorimmille on syyslomaviikolla avoimet ovet Killerin palloiluhallissa. 1.-3.-luokkalaiset taas voivat piirtää itselleen pääsylipun lauantain otteluun – lisätiedot täältä!