Waarin Mobiiliweto kierrokselle 10

28.05.2013

JJK Waarin Mobiiliweto

 

Kierroksella 10 Veikkauksen kertoimista ei löydy edullisia sijoituskohteita. Paras mahdollinen on 50 1 JJK +1 kertoimella 2,15. Toteutumisen todennäköisyys on 47 %, joten pitkässä sarjassa kohde palauttaa siihen sijoitetut panokset takaisin.

 

JJK on selvästi tuloksiaan parempi joukkue. Joukkue on pelaamissaan otteluissa laukonut enemmän maalia päin kuin vastustaja ja luonut enemmän pelitilannehyökkäyksiä. Maalinteko on kuitenkin ollut tuskaista ja JJK on valahtanut sarjan hännille. RoPS-ottelua lukuun ottamatta kaikki kamppailut ovat olleet tasaisia, joten JJK tulee pian myös tuloksien osalta palaamaan tasolleen.

 

HJK ei ole alkukaudella ollut lähellekään niin dominoiva kuin sen materiaali mahdollistaisi. Joukkueella on ollut vaikeuksia maalintekopaikkojen luomisessa. Erityisesti keskikentän keskustan avainpelaajien poissaolot ovat näkyneet vierailijan otteissa. Harjun epätasaisella kentällä HJK ei pysty täysimääräisesti hyödyntämään nopeaa pallotempoa ja laitalinkkien on selvästi vaikeampi haastaa laitapuolustajia kuin kotikentän nopealla tekonurmella.

 

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!