Vuoden pelaaja 2016 -äänestys

25.10.2016

jjk-joukkuekuva-2016

JJK:n kausi 2016 päättyi upeasti sarjanousuun – nyt on aika valita loistavan kauden parhaat!

Kettupaidat palaavat Veikkausliigaan kolmen vuoden tauon jälkeen pelattuaan vakuuttavan ja vahvan kauden. Kausi tarjosikin runsaasti unohtumattomia hetkiä ja onnistujia kettulaumasta löytyi laajalta rintamalta!

Kategorioita on tänä vuonna neljä: viime kausilta tutut Vuoden pelaaja ja Vuoden tulokas, lisäksi nyt valitaan myös Vuoden esikuva ja Vuoden taistelija. Tulokas-kategoriassa ehdolla ovat täksi kaudeksi kettulaumaan liittyneet pelaajat eli kaikki ne, jotka eivät kuuluneet kauden 2015 joukkueeseen.

Muiden kategorioiden osalta Sinä itse saat päättää, kuka mielestäsi on ollut kettulaumasta kaikin puolin esimerkillisin suoriutuja – ja kuka taas on taistellut kaikkein tinkimättömimmin. Vaihtoehtoina ovat kaikki pelaajat.

Äänestysaikaa on lokakuun loppuun asti. Tulokset paljastetaan ja palkinnot jaetaan jälleen perinteikkäässä JJK-gaalassa, joka pidetään tänä vuonna perjantaina 4.11. ja jonne totuttuun tapaan kutsutaan kettuperheen edustajia kannattajista, yhteistyökumppaneista ja muista tukijoista. Äänestäneiden kesken arvotaan fanipaita nimikirjoituksilla.

Äänestys on päättynyt 31.10. – kiitos osallistumisesta!