Virén palaa Kettupaitaan!

13.02.2013

020-vinssi-veti-apinanraivolla

 

 

JJK sai roppakaupalla kokemusta takalinjoilleen, kun alkuvuoden ajan harjoitusrinkiin kuulunut Anssi Virén solmi kauden 2013 kattavan sopimuksen Kettupaitaan. Puolustuksen lisäksi Virén vahvistaa jatkossa myös toimistoa, sillä toimenkuvaan kuuluu myös myyntitöitä.

 

Toimitusjohtaja Joni Vesalainen on mielissään uusvanhasta, monipuolisesta hankinnasta:

 

– Saatiin yhdellä iskulla kokenut mies kentälle ja vireä Virén vahvistamaan myyntiä!, Vesalainen sanailee.

 

 

Lähes 300 liigaottelun kokemus

 

Vinssi on jyväskyläläiselle ja suomalaiselle futisyleisölle varsin tuttu mies, sillä vuonna 1995 Lahdessa alkaneen komean liigauran aikana vyölle on ehtinyt kertyä jo 285 liigaottelua – pääosin laitapakin mutta myös topparin tontilla. Jyväskylään Virén saapui kaudeksi 2008 ja kuului seuraavien neljän kauden aikana kettupuolustuksen ehdottomiin luottomiehiin, yhteensä esiintymisiä JJK-paidassa on jo lähes sata.

 

Kauden 2011 päätteeksi nappulakengät naulaan ripustanut Virén seurasi Kettupaitojen otteita viime kauden ajan hyvin tiiviisti katsomon puolella ja mieleen alkoi hiipiä ajatus paluusta pelikentille.

 

– Pikku hengähdystauko teki hyvää ja kipinä päästä pelaamaan syttyi uudelleen. Vähitellen sitä alkoi ajatella, että mitäs jos se ei ollutkaan vielä siinä.

 

Vinssi kiitteleekin seura- ja valmennusjohtoa mahdollisuudesta tulla mukaan antamaan näyttöjä – ja luonnollisesti myös sopimuksesta.

 

– En tietenkään pitänyt mitään itsestäänselvyytenä, tämä on ollut minulle hieno mahdollisuus – siitä isot kiitokset.

 

– Nyt fiilikset on todella hienot! Vuoden alusta alkaen olen ollut mukana ja meininki treeneissä on ollut erittäin hyvä, kaikilla on kova halu tehdä hommia. Kaiken aikaa kehitämme tekemistämme loogisesti ja kovalla työllä ja liigacupin pelit ovat osoittaneet, että olemme onnistuneet siirtämään treeneissä harjoittelemiamme asioita myös peleihin.

 

Nyt edessä on perjantaisen Skonto FC-ottelun lisäksi kymmenen päivän harjoitusleiri Kyproksella.

 

– Leiristä otetaan aivan takuulla kaikki irti! Kymmenen päivän tiivis treenirupeama, jonka aikana päästään oikein kunnolla hiomaan yhteistä tekemistämme.

 

 

 

17_Vinssi_hoiti_Dicksonin 

     JJK-paidassa 96 ottelua – ja lisää tulossa!

 

 

Seura kehittyy”

 

Lahtelaislähtöinen Virén siirtyi JJK:hon alun perin kaudeksi 2008, kun Jyväskylässä panostettiin liiganousuun. Kauden päätteeksi nousua myös juhlittiin ja Jyväskylään kotiutunut Virén onkin nähnyt JJK:n liigataipaleen varsin läheltä.

 

– Onhan tässä ehtinyt jo olla varsin erilaisia kausia. On kuitenkin ollut mukava seurata, miten seura ottaa kaiken aikaa kehitysaskeleita eteenpäin niin urheilullisesti kuin muutoinkin.

 

– On myös erityisen hienoa nähdä, miten paljon JJK:lla on joukkueessa omia kasvatteja ja paikallisia pelaajia. Nytkin ollaan nähty nuorilta kavereilta varsin hyviä esityksiä, Vinssi kiittelee.

 

Kettupaitojen JJK:n puolustuksesta poistui viime kauden päätteeksi melkoinen määrä kokemusta, kun Juha Pasoja siirtyi penkin puolelle Kari Martosen apuvalmentajaksi. Virén tuokin nyt paljon kokemusta ja näkemystä verrattain nuoreen puolustajistoon.

 

– Tietenkin se on hyvä juttu, jos on myös jotain annettavaa nuoremmille pelaajille sen kokemuksen myötä, mikä tässä vuosien mittaan on karttunut. Kaikki tässä kuitenkin tähdätään siihen, että joukkue menestyisi mahollisimman hyvin – hyvä jos voi olla useammallakin tavalla avuksi.

 

Useammalla tavalla Virén tuleekin olemaan avuksi, sillä kentän lisäksi miestä nähdään tulevalla kaudella tositoimissa myös toimiston puolella.

 

– Tarkoitus on, että autan myös sillä puolella – erilaisissa myyntihommissa ja tapahtumien suunnittelussa ja järjestelyssäkin. Pelaaminen on kuitenkin se ykkösjuttu, Virén toteaa.

 

– On kuitenkin todella mielenkiintoista päästä nyt mukaan myös toimistohommien puolelle ja odotan suurella innolla, mitä tuleman pitää. Toivottavasti voin olla seuralle mahdollisimman paljon avuksi myös sillä puolella!