Villiketuilla jälleen tärkeä kotiottelu lauantaina

16.08.2017

villiketut-hercules-20170806_181817

Viikonloppuna on kotiottelut niin JJK:lla Veikkausliigassa kuin Villiketuilla Kakkosessakin.

JJK palaa sunnuntaina takaisin Harjulle kolmen Vaajakoskella pelatun kotiottelun jälkeen. Paluumatsi on kova, sillä vieraaksi saapuu HJK – ottelu alkaa klo 18:30. Ennakkoliput ovat myynnissä verkkosivuillamme oikean laidan Osta lippuja-painikkeen kautta!

Villiketut sen sijaan pelaavat kotiottelun jo lauantaina ja edessä onkin jälleen tärkeä ottelu, kun vieraaksi saapuu KajHa. Kakkosen C-lohkon säilymiskamppailu on tiukka ja tällä hetkellä JJK ja Hercules ovat tasapisteissä säilymisviivan tuntumassa, KuFu taas pisteen kaksikon yläpuolella. PK-37 on kahden pisteen päässä KuFu:n yläpuolella, lauantaina vieraaksi saapuva KajHa taas kolme pistettä Villikettujen alapuolella – voitolla kettulauma siis ottaisi lisää eroa kajaanilaisiin.

Ottelu alkaa Viitaniemessä klo 17. Pääsyliput ovat 5 euroa, JJK:n kausikorttilaisille 2 euroa.

Torstaina B-nuorten derby

B-nuorten Ykkösessä puolestaan on torstai-iltana tiukka paikalliskamppailu! Syyskaudeksi Ykköseen noussut Komeetat isännöi kotonaan kovavireistä JJK:ta klo 19 alkaen. Kyseessä on samalla Komeettojen kotikentän Comets Parkin viralliset avajaiset.

Viime kaudella vastaava ottelu houkutteli Hippokselle peräti kolmesataa katsojaa ja luvassa onkin jälleen varmasti hieno futisilta.

Tervetuloa kannustamaan Kettupaitoja vaikka kaikissa kolmessa kamppailussa!

JJK - HJK HARJULLA klo 18:30