Viljala jatkaa Kettupaidassa loppukauden

16.05.2016

2016-04-29_jjk-eif_0233

Kettukasvatin sopimus kattoi alun perin vain alkukauden.

Ville Viljala saapui kasvattiseuraansa kevättalvella lyhyellä sopimuksella paikkaamaan kätensä loukannutta Teppo Marttista. Alun perin toukokuun loppuun kestänyttä sopimusta päätettiin kuitenkin jatkaa kattamaan koko kausi.

– Ville on pelannut hyvin ja hyvä, että saadaan hänet pidettyä maalivahtiosastolla loppuun asti – siellä on hyvä kilpailutilanne nyt, kun Teppokin on taas pelikunnossa, toteaa kettuluotsi Juha Pasoja.

– A-nuorista nostettu Severi Ikäheimo on edustusjoukkueen mukana ikäänkuin kasvamassa vielä ja kärsinyt hieman myös loukkaantumisista – Severi on tällä hetkellä toipilaana käsivamman takia.

2016-04-29_jjk-eif_0100

Myös kettuvahti itse on pestin jatkumisesta hyvillään.

– Hyvältä tuntuu, tietenkin. Tämä oli itselläni kaiken aikaa tavoitteenakin: pystyä pelaamaan niin hyvin, että sopimusta jatketaan.

– Kolmesta ottelusta kaksi on ollut nollapelejä, joten siihen voi olla tyytyväinen. Pelillisestihän ei olla vielä oltu erityisen hyviä, mutta tuloksellisesti kylläkin – vaikka ollaankin jouduttu pelaamaan enemmän nyt kaksinkamppailufutista, joka ei varsinaisesti ole meidän juttu. Pelikin kuitenkin varmasti parantuu, kun kausi etenee ja kentät tasoittuvat.

Kevätkentät vaikuttavatkin paitsi kenttäpelaajien, myös maalivahtien peliin omalta osaltaan.

– Samat ongelmat kuin kenttäpelaajillakin: pallo käyttäytyy arvaamattomammin. Puolustajien syötöt alaspäin saattaa pomppia minne sattuu, joten niiden kanssa on oltava erityisen tarkkana.

– Tämä ”kevätfutis” on kuitenkin väistämätöntä, kun luonnonnurmilla pelataan ja kyllä me on treeneissä käyty läpi, kuinka suoraviivaistetaan peliä sen verran, että se sopii paremmin näihin kevään otteluihin.

Ville ja muut Kettupaidat ovat tositoimissa ja tiukassa testissä jälleen tänään, kun yhdeksi ennakkosuosikiksi povattu FF Jaro saapuu JJK:n vieraaksi – tervetuloa!

jjk-wwwbanneri-jjkjaro-1000x371