Viimeiset Fox Cardit jaossa junnujoukkueille – koko Keski-Suomen jalkapalloperhe maanantaina Harjulle!

21.05.2011

Fox Cardit viimeisetkin jaossa nyt - Harjulle kaikki Keski-Suomen junnujoukkueet!

Kaikkien aikojen keskisuomalainen jalkapallokausi on jo vahvasti käynnissä ja edustustason lippulaiva JJK porskuttaa komeasti koko Veikkausliigan kärjessä. Tämänkin menestyksen takana on vahva ja laajamittainen juniorityö kymmenissä Keski-Suomen alueen urheiluseuroissa ja JJK haluaa tukea koko alueen jalkapallotyötä jatkossakin kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Konkreettisena kädenojennuksena kaikille Keski-Suomen piirin yli 5600 juniorijalkapalloilijalle JJK on tänäkin vuonna jakanut alle 18 vuotiaille lisenssipelaajille Fox Cardit, jotka oikeuttavat vapaaseen pääsyyn Harjun stadionille JJK:n kotiotteluihin ja istumapaikkojen riittäessä myös pääsyyn aurinko- ja päätykatsomoihin. Tällä tavalla haluamme varmistaa, että tulevaisuuden tähdet pääsevät katsomaan jo kokeneempien kettujen suorituksia valtakunnan huipputasolla ja ammentamaan näistä peleistä oppeja ja tunnelmaa myös omaan jalkapalloharrastukseensa.

Suuri osa seuroista on talven ja kevään aikana jo saanutkin Fox Cardinsa ja jakanut nämä pelaajilleen, mutta paljon kortteja on vielä noutamatta.

Joukkueenjohtajat & valmentajat: uupuuko sinun porukaltasi vielä kesän kovin juttu eli JJK:n Fox Card? Ota pikaisesti yhteyttä sanna.kahila@fcjjk.com niin järjestämme joukkueesi kortit valmiiksi odottamaan maanantain huippukamppailua JJK vs. KuPS. Kortit ovat ilmoittautumisen jälkeen noudettavissa joukkuekohtaisesti Harjun pääportilta ennen ottelua, joten voitte tulla heti tähän Väli-Suomen klassikkomatsiin isolla porukalla nauttimaan loistavasta keskisuomalaisesta jalkapallosta – ja KuPSin voittamisesta!