Viikon toinen kotikamppailu JJK – MP sunnuntaina

27.06.2015

28062015-jjk-mp-ottelumainos-www

JJK:lla on harvinainen kahden ottelun viikko, kun torstaina Harjulla vieraili Haka ja sunnuntaina vieraaksi saapuu mikkeliläinen MP.

Viikon ensimmäinen ottelu jätti karvaan maun: JJK meni kahteen kertaan johtoon Robert Taylorin ja Aleksis Lehtosen maaleilla, mutta Haka kuittasi kummatkin JJK:n johtomaalit tasoihin ja näin pisteet jaettiin 2-2-tuloksella – aivan kuten kauden avanneessa ottelussakin.

JJK:n tappioton putki sai kuitenkin jatkoa ja on nyt jo seitsemän ottelun mittainen. Nyt tappiottomalle putkelle haetaan jatkoa sarjanousija MP:n kustannuksella.

JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja oli pettynyt torstain tulokseen, mutta näki esityksessä paljon hyvääkin.

– Pääosin peli näytti hyvälle ja paikkoja voittoon oli aivan riittävästi, ei vain saatu niitä hyödynnettyä. Ja niinhän siinä aina tuppaa käymään, että jos et itse käytä paikkojasi, iskee sitten vastustaja.

– Nuo pelit pitäisi saada käännettyä voitoiksi.

MP-ottelu tulee nyt vastaan varsin pian, kun otteluiden väliin jäi vain pari päivää palautumisaikaa. Jo ennen Haka-ottelua Pasoja totesi, että miehistöä tultaneen otteluiden välillä jonkin verran kierrättämään – ja kiitteli rinkinsä laajuutta, joka kierrätyksen mahdollistaa.

– Eiköhän joitain muutoksia kokoonpanoon tule, että saadaan varmasti riittävästi virtaa kentälle.

2015-06-25_jjk-haka_0017

Aleksis Lehtonen viimeisteli Hakaa vastaan kauden toisen maalinsa.

Revanssihenkeä

JJK:lla on sinisille kalavelkoja maksettavana, sillä Kettupaitojen kauden toistaiseksi ainoa tappio on juuri MP:n aiheuttama. Toisella kierroksella äitienpäivänä Mikkelissä pelatussa ottelussa JJK oli vaikeuksissa epätasaisen kentän kanssa ja vaikka Kettupaidoilla  oli tuolloinkin paikkansa iskeä, piti kotijoukkue täyden pistepotin Jasse Tuomisen 1-0-maalilla.

MP on yksi neljästä tälle kaudelle Kakkosesta Ykköseen nousseesta joukkueesta ja tällä hetkellä kiinni sarjapaikkansa säilyttämisessä. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen MP on seitsemäntenä, pari pistettä putoamisviivan alla olevaa VIFK:iä korkeammalla. Ilkka Mäkelän miehistön tehomieheksi on osoittautunut amerikkalainen Harrison Hanley, joka on iskenyt viisi maalia.

JJK puolestaan päivystää toisen viivan tuntumassa: kyräilemässä nousupaikkaa. Tällä hetkellä Kettupaidat ovat neljäntenä, yhden tai kaksi ottelua muita kärkijoukkueita vähemmän pelanneena.

Harju ei ole ollut tällä kaudella helppo paikka vierailla, sillä JJK ei ole hävinnyt kotikentällään vielä kertaakaan – ja vain Haka ja TPS ovat saaneet reissultaan kotiinviemisikseen edes yhden pisteen. Torstain pettymyksen jälkeen kettulauma janoaa paluuta voittokantaan – ja kun säätiedotuskin povaa aurinkoa koko päiväksi, on vierailla varmasti edessään hikinen iltapuhde!

Varusteet kiertoon

Haka-ottelun tapaan stadionin pääportilla on keräyslaatikot, joihin voi jättää nappulakenkiä ja muita varusteita. Kerätyt varusteet viedään Egyptin Hurghadaan katulapsien futispelejä ilostuttamaan!

Ykkösen 11.kierros: JJK – MP, 28.6. 2015 klo 18:30, Harjun stadion

Ottelu on nähtävillä monikamerakuvauksena, selostettuna ja maksuttomana myös VeikkausTV:stä!

Veikkaus-TV-JJK_MP_28062015