Wusu ja Vesalainen ehdolla Vuoden keskisuomalaiseksi 2011

03.11.2011

JJK:n hyökkääjä Babatunde Wusu ja toimitusjohtaja Joni Vesalainen ovat kahdenkymmenen semifinalistin joukossa ehdokkaana Vuoden keskisuomalaiseksi 2011 sanomalehti Keskisuomalaisen äänestyksessä. Kymmenen semifinalisteista on valittu yleisöehdotusten perusteella, toiset kymmenen nimesi lehden toimitus.

– Hieno juttu ja mahtava kunnianosoitushan tämä on JJK:lle, Vesalainen kommentoi.

– Tiedostan kyllä hyvin, että minun kohdallani tässä huomioidaan nimenomaan seuraa. Ilman JJK:a minä olisin vain tavallinen merkonomi ja myyntimies.

Semifinaaliäänestys on voimassa 14.11. saakka Keskisuomalaisen verkkosivuilla. Finaaliin valitaan kymmenen eniten ääniä saanutta, finalistit julkistetaan 21. marraskuuta.

Äänestää voit sähköpostilla osoitteeseen verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi. Kirjoita viestiin ehdokkaasi numero ja nimi. Liitä mukaan yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero) arvontoja varten. Voit ehdottaa suosikkiasi myös tekstiviestillä kirjoittamalla viestiin TUNNUSTUS ja ehdokkaasi numero ja nimi. Esim. TUNNUSTUS 1. Jaska Jokunen. Lähetä viesti numeroon 13520. Viestin hinta 0,70 euroa.

Tarkemmat äänestysohjeet Keskisuomalaisen sivuilla.

Vuoden keskisuomalainen 2011 -tunnustuksen saaja julkistetaan 21. joulukuuta.