Veikkaus-kortilla kaksi yhden hinnalla keskiviikkona

03.06.2014

Veikkaus-kortilla kaksi yhden hinnalla JJK-PK35 ke 4.6.

Keskiviikon huippumatsin otteluisäntä Veikkaus hellii kaikkia kanta-asiakkaitaan supertarjouksella: Veikkaus-korttia vilauttamalla Harjun sisäänpääsyportilla saat kaksi lippua yhden hinnalla!

Superetu koskee kaikkia lipputyyppejä ja on voimassa vain Harjun sisäänpääsyporteilla. Nyt on täydellinen mahdollisuus ottaa otteluun mukaan se kaveri, naapuri tai sukulainen joka on vielä vähän empinyt kettumatsiin lähtemistä, sillä tarjolla on huippupeli, aurinkoinen keli ja kaikki Veikkaus-korttia vilauttamalla erittäin kohtuulliseen nollan euron kaverihintaan!

Ei vielä omaa Veikkaus-korttia?

Tarjous houkuttaa mutta et kuulu vielä Veikkaus-kortin onnellisiin omistajiin? Ei hätää, kunhan olet yli 18-vuotias voit rekisteröityä Veikkauksen verkkopalveluun hetimiten seuraamalla tätä linkkiä ja klikkaamalla oranssia Rekisteröidy-nappia sivun yläreunassa.

Postin mukana tuleva Veikkaus-kortti ei ehtine vielä keskiviikon huippupeliin, mutta voit hyödyntää tarjousta myös vilauttamalla Veikkauksen verkkopalvelun Oma Veikkaus -sivua kännykkäsi kautta stadionin lipunmyynnissä.

Veikkaus-pelejä pelaamalla tuet JJK:ta

Kun olet rekisteröitynyt Veikkauksen verkkosivustolle, sinulle aukeaa samalla maailman kätevin tapa tukea JJK:n toimintaa. Aina kun pelaat Veikkaus-pelisi tätä linkkiä klikkaamalla, JJK saa jokaisesta pelistä pienen palkkion joka menee suoraan seuramme toimintaan.

Voit tallentaa linkistä avautuvan sivun suoraan kirjanmerkkeihisi niin tietokoneella kuin kännykälläkin ja näin varmistaa että roposet menevät aina oikeaan osoitteeseen. JJK:n tukeminen Veikkaus-pelejä pelaamalla ei siis maksa sinulle yhtään mitään ja kaiken muun hyvän ohessa koko kettuperhe pitää vielä peukaloita pystyssä jotta Lotto-/Keno-/Pitkäveto-/Vakioveikkaus-/yms. -rivisi tuottavat onnea sinullekin!

Lisätietoja JJK:n ja Veikkauksen verkkokumppanuudesta löydät täältä. Tervetuloa peliin ja tervetuloa tukemaan JJK:ta!