Vehkalampi kutsuu – ”Kesä taas hieman lähempänä!”

05.03.2013

9-Mikko-Manninen-JJK2012Liigacupin alkulohkoissa pelataan keskiviikkona viimeiset ottelut ja myös JJK pääsee jälleen pelaamaan omalla kotikentällään, kun vieraaksi saapuu turkulainen FC Inter. Ottelu alkaa kello 16:30 Vehkalammella.

 

Kettupaidoilla on takanaan helmikuinen kymmenen päivän harjoitusleiri Kyproksella ja aurinkoisille luonnonnurmille pääseminen oli luonnollisesti tervetullutta vaihtelua talviseen halliarkeen.

 

– Leiri tuli kyllä todella hyvään saumaan. Nyt tosin vaatii taas hieman totuttelua tuo ulkona toppatakissa treenailu, naureskelee kettukentällisen laidalla viilettävä taitoniekka Mikko Manninen.

 

– Mutta ainakin siitä tietää, että kesä on taas lähempänä, kun päästään ulos treeneihin!

 

JJK:lla on ollut Liigacupissa jo kaksi nimellistä kotiottelua, jotka olosuhteiden pakosta on pelattu kuitenkin evakossa – toinen Lahdessa, toinen Seinäjoella.

 

– Onhan tää nyt paljon mukavampaa, kun ei kotipeleihin tarvitse enää reissata, Manu hymähtää.

 

– Siinä annetaan jo valmistautumisessakin turhaan tasoitusta vastustajalle – ja onhan omalla kotikentällä pelaaminen aina erilaista kuin vieraalla paikkakunnalla.

 

Manninen on ollut alkuvuonna loistavassa iskussa ja maalitilikin aukesi leirin kynnyksellä Vantaalla, kun JJK voitti latvialaisen Skonto FC:n Mannisen 1-0-osumalla – ja seuraavassa ottelussa Hammarbyta vastaan maalitehtailu sai jatkoa. Mies itsekin tuumaa, että hyvä vire alkaa löytyä.

 

– Tuntuu, että tossu nousee jälleen kevyemmin – nopeus alkaa taas löytyä. Tuntuu heti todella paljon paremmalta pelata, kun pääsee käyttämään kunnolla omia vahvuuksiaaan. Mutta vielä paljon parantamisen varaakin.

 

Alkuvuoden aikana JJK on ollut kova pähkinä purtavaksi: vain TPS on onnistunut voittamaan Kettupaidat, vaikka yrittäjiä on ehtinyt olla jo useammastakin maasta.

 

– No, ei toisaalta myöskään ole tullut ihan liikaa voittoja…mutta on meillä nyt sellainen paketti kasassa, että hyvänä päivänä ensi kaudella voitamme kenet tahansa. Pitää vain löytää tietty tuloksellinen tasaisuus, niin meillä on hyvät yllätyssaumat ensi kaudella!

 

 

 

JJK – FC Inter keskiviikkona 6.3. klo 16:30 Vehkalammen urheilupuistossa. Liput 5€, kausikortilla ilmaiseksi.

 

Ottelun Facebook-tapahtumaan pääset liittymään tästä – tervetuloa kannustamaan Kettupaidat voittoon!

 

 

 

 manninen_vs_kettukaverit

     Toistaiseksi Mannisella on ollut Vehkalammella vastassaan vain kettukollegoja – huomenna Manua yrittävät saada aisoihin sinimustat turkulaiset!