Uutiset / 2010 / JJK-VPS 6.2. klo 14 Vehkalammella: Vepsulla paha loukkaantumissuma

01.02.2010

VPS:aa vaivaa tällä hetkellä kova pelaajakato, sillä usea joukkueen pelaaja on tällä hetkellä sairastuvalla. VPS kohtasi lauantaina harjoitusottelussa KPV ja vaihtopenkillä oli vain yksipelaaja. VPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen on kuitenkin mielissään terveiden pelaajien nykykunnosta.

VPS lähti KPV-otteluun ainoastaan puolikuntoinen Eetu Kaipio vaihtomiehenään. Hänkin joutui kentälle Sami Salmen loukkaannuttua ottelun alussa.
– Meillä oli vain yksi vaihtomies, ja hänkään ei pystynyt harjoittelemaan vielä torstaina. Salmen oli tarkoitus pelata puoliaika, mutta kun hänet jouduttiin ottamaan ajoissa vaihtoon, meillä oli kaikki kenttäpelaajat käytössä. Loukkaantuneet tekevät omia ohjelmiaan meillä nykyään fysioterapeuttina olevan Suosteen Markon ohjeiden mukaan. Marko on tehnyt erittäin hyvää työtä niin yksilöiden kuin koko joukkueen kanssa, Pikkarainen toteaa seuran sivuilla.

VPS voitti ottelussa KPV:n selvästi 4-1 ja Pikkarainen oli mielissään joukkueensa esityksestä.
– Hyvää on tietysti se, että tällaisen kovan harjoitusviikon jälkeen saatiin tosi hyvä energia peliin. Ajankohtaan nähden pelattiin molempiin suuntiin erittäin hienosti. Toisen puoliajan alussa vähän lepsahti, mutta lopulta meillä kuitenkin taisi toisella puoliajalla olla enemmän maalipaikkoja. Se mikä yllätti oli se, että nämä Björkit ja Hietaharjut ovat aivan valtavan hyvässä kunnossa ajankohtaan nähden. Emme millään tavalla herkistele tällaisia otteluja varten, mutta energiamäärä oli silti kova. Hyökkäyspelaajat väsyivät, mutta normaalistihan heidät olisi vaihdettu siinä vaiheessa pois.

Ensi viikolla VPS aloittaa Liigacupin JJK:ta vastaan. KPV löi jyväskyläläisille liigakarsinnoissa syksyllä hyvin hanttiin, mutta nyt Pikkarainen odottaa joukkueiden tasoeron olevan suurempi.
– Kyllä se ensi viikon peli tulee olemaan selkeästi kovempi. KPV on heikentynyt viime syksystä, ja JJK taas vahvistunut. Kun toinen astuu toiseen suuntaan ja toinen toiseen, se välimatka kasvaa aika nopeasti.