Uutiset / 2010 / JJK-TPS: Härkäviikon kruunu keskiviikkona

30.03.2010

JJK:n tiukkatahtinen kolmen ottelun viikko huipentuu huomenna Vehkalammella pelattavaan Liigacupin puolivälieräotteluun TPS:a vastaan. Kiireistä ohjelmaa ei kuitenkaan Harjulla valitella.

– Ollaan hyvin tyytyväisiä, että päästiin jatkoon ja saatiin lisää kilpailullisia pelejä. Tahti on toki tiivis, ja harjoittelua on pyritty rytmittämään siten että oltaisiin peleissä parhaimmillaan, sanoo JJK:n valmentaja Jori Särkkä.

Lauantaina joukkue kaatoi Kakkosessa pelaavan FCV:n selkeästä hallinnasta huolimatta niukasti 1-0. Särkkä korostaa, ettei ottelusta kannata vetää liian isoja johtopäätöksiä.

– Pidettiin nolla omassa päässä ja tehtiin tarvittava maali, se riitti. Peliä me kuitenkin hallittiin koko ajan, eikä ollut mitään hätää. Jos oltaisiin tehty maali tai pari enemmän, pelistä puhuttaisiin aika erilaiseen sävyyn.

– Sitäpaitsi FCV pelasi tiiviisti ja puolusti varsin hyvin. Suomen cupissa tulee kesällä varmasti samankaltaisia tilanteita vastaan, joissa vastustaja lähtee kovalla hengellä ja taistelulla haastamaan liigajoukkuetta. Tämä oli hyvää harjoitusta niihin.

Huomisessa TPS-ottelussa pelin henki on toisenlainen. Puolustustaistelu omalla kenttäpuoliskolla ei silloin ole vastustajan ykkösprioriteetti.

– Samoja vanhoja juttuja painotetaan, pallottomien pelaajien liikettä ja siten oman syöttöpelin mahdollistamista. Mahdollisimman yhtenäiseen tekemiseen pyritään, Särkkä sanoo.

JJK-TPS Vehkalammella keskiviikkona kello 17.
Mikäli ottelu päättyy varsinaisella peliajalla tasan, seuraa suora rangaistuspotkukilpailu.