Uutiset / 2010 / JJK testaa Timo Tahvanaista

07.03.2010

Joensuulaista JIPPOa Ykkösessä edustava Timo Tahvanainen, 23, on JJK:n testattavana alkuviikon. Tahvanainen on keskikentän laidalla viihtyvä vasenjalkainen pelaaja.

– Hän on hyvä vasuri, joka on pallollisena riittävän taitava ja uskaltaa haastaa yksi vastaan yksi -tilanteissa, JJK:n päävalmentaja Kari Martonen kuvailee.

Tahvanainen harjoittelee JJK:n mukana sunnuntaina ja maanantaina ja pelaa tiistain Liigacup-ottelussa Tampereella. Tilanne katsotaan sen jälkeen uudestaan.

– Me ollaan laitapelaajien osalta määrällisesti aika kapealla materiaalilla liikenteessä. Ei tarvita kuin yhden loukkaantuminen ja joudutaan jo vähän ihmettelemään. Varsinkin kun Niko Markkula on armeijassa, mikä vaikeuttaa tilannetta hänen osaltaan, Martonen toteaa.

– Timo halusi itse tulla meille näyttämään osaamistaan. Nyt katsotaan, voisiko hän tuoda tarvittavaa lisäarvoa joukkueeseen.

Tahvanainen pelasi viime kaudella JIPPOssa 23 otteluá, joissa onnistui maalinteossa kahdesti. Hän oli helmikuussa KuPS:n testattavana.